10.000 de oameni prezenţi la concertul Sting de la Cluj (VIDEO)

Marti seara Sting a sustinut pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca ultimul sau concert din cadrul turneului 57th & 9th , iar atmosfera a fost cum nu se poate mai potrivita. O sala plina de fani entuziasmati, un artist in forma maxima, un set-list perfect echilibrat cu piese noi si hit-uri dintre cele mai iubite, energie pura si multa emotie au tranformat concertul de aseara intr-o experienta de neuitat pentru 10.000 de suflete. Show-ul a incheiat perfect o noua etapa din cariera muzicala a artistului, un turneu mondial de aproape 9 luni organizat pentru promovarea celui de-al doisprezecelea album de studio, 57th & 9th.

Programul muzical al serii a inceput cu un scurt concert sustinut de Joe Sumner, surpriza venind tot de la Sting care a ales sa cante prima piesa alaturi de fiul sau. Ambii au salutat publicul in limba romana, facand chiar si cateva glume pe seama abilitatilor lor lingvistice. De altfel, cei doi au avut un scurt dialog in care Joe Sumner a vorbit exclusiv in limba romana, la finalul caruia Sting s-a retras, lasand scena la dispozitia fiului sau. Au urmat apoi cateva piese din repertoriul personal, Joe facand dovada unor calitati vocale exceptionale, similitudinile cu timbrul tatalui sau fiind mai mult decat evidente.

Sting a urcat pe scena la ora 20:45 si a sustinut unul dintre cele mai frumoase concerte ale turneului dupa cum el insusi declara la finalul celor peste 75 de minute petrecute in fata publicului clujean. Cei peste 10.000 de spectatori au savurat fiecare vers din fiecare fiecare piesa, cantand la unison hit-uri precum If I Ever Lose My Faith In You, Englishman in New York, Message in a Bottle, Shape of My Heart, Fields of Gold, Every Breath You Take, Desert Rose, Roxanne.  Sting a revenit de doua ori pe scena pentru bis, la final multumind tuturor pentru acest show, incepand de la toti membrii echipei sale implicati in organizarea turneului, pana la publicul roman care a tranformat acest ultim concert intr-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Concertul Sting de la Cluj-Napoca a fost cel de-al patrulea sustinut de artist in Romania si, totodata, unul dintre cele mai bune dupa cum au declarat la final fanii artistului care nu au ratat nicio intalnire cu acesta.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…