20 de elevi intoxicati la scoala. 16 dintre ei au fost dusi de urgenta la spital – VIDEO

20 de copii, elevi in clasa a III-a si a patra de la Scoala Generala din Negrilesti au ajuns din sala de clasa direct la spital. Dupa ora 12, in pauza dinaintea ultimului curs, cativa copii au acuzat stari de greata si de rau.

Au fost dusi la cabinetul medical aflat in apropiere, iar doctorita de acolo a suspectat ca este posibil ca acestia sa se fi intoxicat cu monoxid de carbon de la soba.

In scurt timp, si alti colegi ai lor au acuzat aceleasi simtome, iar in urma apelului la 112, mai multe ambulante de la Bistrita si Beclean au fost trimise la scoala. In urma evaluarilor facute de catre medici, 16 dintre ei au fost transportati la Spitalul Beclean pentru investigatii suplimentare. Politistii si pompierii au sigilat sala de curs, urmand sa stabileasca din ce cauza s-au intoxicat elevii.

Este posibil ca simtomele sa fi aparut si in urma unei intoxicatii alimentare, avand in vedere ca astazi, majoritatea si-au mancat cornul si laptele primit de la scoala.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Grav accident între Gherla şi Fizeşu Gherlii! Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite (FOTO)

Admin - Dec 03, 2021

Un accident rutier a avut loc azi, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C, fiind implicate două autovehicule. Din…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Cutremur în apropiere de Dej

Admin - Dec 02, 2021

Un cutremur de suprafață, s-a produs, joi, în județul Cluj, conform Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului,…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Țaga prins la pescuit cu o plasă-setcă monofilament

Admin - Dec 02, 2021

La data de 1 decembrie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire…