Accident între Livada şi Iclod! Două maşini s-au ciocnit; una din ele a “zburat” într-o râpă (VIDEO/FOTO)

Un accident de circulaţie a avut loc, în această dimineaţă, puţin după ora 06 pe DN1C, între localităţile Livada şi Iclod. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme: o Dacia Logan şi un BMW care a ajuns în afara şoselei, la doar un metru de o râpă.

Şoferul autoturismului BMW, un tânăr de 21 de ani din Gherla, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţa sa. Cele două maşini circulau pe direcţia Cluj-Napoca – Gherla, iar la un moment dat, şoferul Daciei a încetinit pentru a vira pe un drum secundar. În acel moment a fost acroşat din spate de autoturismul BMW.

În urma impactului, şoferul din Gherla a fost rănit uşor, însă nu a fost transportat la spital. Pagubele materiale însă sunt însemnate. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări.

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…