Accident între Livada şi Iclod! Două maşini s-au ciocnit; una din ele a “zburat” într-o râpă (VIDEO/FOTO)

Un accident de circulaţie a avut loc, în această dimineaţă, puţin după ora 06 pe DN1C, între localităţile Livada şi Iclod. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme: o Dacia Logan şi un BMW care a ajuns în afara şoselei, la doar un metru de o râpă.

Şoferul autoturismului BMW, un tânăr de 21 de ani din Gherla, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţa sa. Cele două maşini circulau pe direcţia Cluj-Napoca – Gherla, iar la un moment dat, şoferul Daciei a încetinit pentru a vira pe un drum secundar. În acel moment a fost acroşat din spate de autoturismul BMW.

În urma impactului, şoferul din Gherla a fost rănit uşor, însă nu a fost transportat la spital. Pagubele materiale însă sunt însemnate. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări.

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Doi bărbaţi din Hunedoara au fost prinşi la furat în Dej

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Polițiștii din Dej au depistat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și furt. La data de 19…

National
shares0 views
National
shares0 views

Deputatii au respins majorarea alocațiilor copiilor la 200 de lei

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Deputații au respins, marți, un proiect de lege care prevede majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei pe lună.…

Sport
shares0 views
Sport
shares0 views

Gherla pedalează – eveniment vineri de la ora 13

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Vineri, 22 septembrie, de la ora 13,00 în municipiul Gherla are loc o nouă ediţie a compeţiţiei cicliste „Gherla pedalează”,…