Acţiune a poliţiştilor la Gherla pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19

În perioada 7-9 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla împreună cu cei de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID 19, prevenirea comiterii de fapte antisociale, meţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea riscului rutier.

În cadrul acţiunilor au fost verificate peste 80 de terase, săli de jocuri de noroc şi zone de agrement, fiind legitimate peste 270 de persoane.

Totodată poliţiştii au verificat 176 de vehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 87 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, pentru nereguli constate la regimul rutier, poliţiştii au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 18 permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h şi pentru efectuarea neregulamentară a manevrelor de depăşire.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni conform Legii 61/1991R, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru abateri ale altor norme în vigoare.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi poliţişti locali din cadrul Primăriei Gherla.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

38 de percheziţii în judeţele Cluj şi Hunedoara! 12 persoane reţinute pentru trafic de droguri (FOTO)

Admin - Sep 24, 2020

La data de 23 septembrie 2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Geaca, cu dreptul de a conduce suspendat, prins la volan de către poliţiştii gherleni

Admin - Sep 23, 2020

La data de 22 septembrie, în jurul orei 19.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat un bărbat…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Acţiune a poliţiştilor gherleni: au fost aplicate 32 de amenzi pentru abateri rutiere

Admin - Sep 23, 2020

La data de 22 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au desfăşurat o acţiune în vederea impunerii unui climat…