Acţiune a poliţiştilor pe şoseaua Jucu – Răscruci – Bonţida: 11 vitezomani au rămas fără permise

La data de 4 ianuarie, în intervalul orar 10.00 – 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii evenimentelor rutiere generate de depăşirea vitezei legal prevăzute şi efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Poliţiştii au acţionat pe DN1C E576 pe tronsonul de drum Jucu – Răscruci -Bonţida şi pe DN 16, pe tronsonul Apahida – Mociu.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi 26 de conducători auto care se deplasau cu o viteză neregulamentară, faţă de 11 dintre aceştia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h.

Totodată, poliţiştii au depistat un conducător auto în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru alte abateri săvârşite de către participanţii la trafic, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002R.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Poliţişti gherleni agresaţi de mai mulţi bărbaţi în Așchileu Mic

Admin - Apr 16, 2021

La data de 15 aprilie, doi bărbați de 28 și 48 de ani, din comuna Așchileu au fost reținuți pentru…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Locuitorii satelor Sântioana, Sântejude, Sântejude-Vale și Năsal vor beneficia, în curând, de gaze naturale

Admin - Apr 16, 2021

Consiliul Județean Cluj a emis autorizația de construire în vederea executării lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale în cele…

Actualitate
shares0 views
Actualitate
shares0 views

Doi bărbaţi din Gherla, condamnaţi la închisoare cu executare, prinşi de poliţiştii gherleni

Admin - Apr 15, 2021

La data de 14 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au identificat doi bărbați, în vârstă de 44 și…