Acţiune a poliţiştilor rutieri la Gherla! În perioadă următoare, aceștia vor intensifica acțiunile în trafic (FOTO)

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla au acționat pentru asigurarea unui climat de siguranță în traficul rutier.

În perioadă următoare, aceștia vor intensifica acțiunile în trafic pentru reducerea accidentelor de circulație și salvarea de vieți omenești.

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat ieri o acțiune de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere pe linie de viteză, alcool și consum de substanțe cu efect psihoactiv.

Pe parcursul activității au fost testați  25 de conducători auto și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, pentru încălcări ale legislației rutiere.

Polițiștii vor intensifica acțiunile pe drumurile publice, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și pentru responsabilizarea participanților la trafic.

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat beat, prins la volan pe strada Liviu Rebreanu din Gherla

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează un bărbat din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, după ce l-au depistat conducând sub influenţa băuturilor…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Ţaga | Doi bărbaţi au ajuns în spatele gratiilor după ce au furat un card bancar

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi cercetaţi pentru furt calificat, operaţiuni financiare…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Peste 1000 de jandarmi, poliţişti, pompieri din Cluj-Napoca asigură măsurile de siguranţă la festivalul ”Electric Castle”

Gherleanul - Jul 17, 2018

  Cu prilejul desfăşurării festivalului ”Electric Castle”, care va avea loc în zona Castelului ”Banffy” din localitatea Bonţida, jud. Cluj,…