Acţiune a poliţiştilor rutieri la Gherla! În perioadă următoare, aceștia vor intensifica acțiunile în trafic (FOTO)

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla au acționat pentru asigurarea unui climat de siguranță în traficul rutier.

În perioadă următoare, aceștia vor intensifica acțiunile în trafic pentru reducerea accidentelor de circulație și salvarea de vieți omenești.

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat ieri o acțiune de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere pe linie de viteză, alcool și consum de substanțe cu efect psihoactiv.

Pe parcursul activității au fost testați  25 de conducători auto și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, pentru încălcări ale legislației rutiere.

Polițiștii vor intensifica acțiunile pe drumurile publice, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și pentru responsabilizarea participanților la trafic.

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

SIC | La 21 de ani a fost prins de poliţişti la volan, deşi nu deţine permis de conducere

Adrian Loghin - Apr 20, 2018

Poliţişti din cadrul Secției 7 Poliţie Rurală Gherla - Postul de Poliţie Comunal Sic au depistat în trafic un tânăr…

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

Poliţiştii din Gherla încearcă să prevină traficul şi consumul de droguri în liceele “Petru Maior” şi “Ana Ipătescu” (FOTO)

Adrian Loghin - Apr 20, 2018

Poliţia municipiului Gherla în colaborare cu specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Sărbătoare la Dej: Ziua Forţelor Terestre

Adrian Loghin - Apr 19, 2018

În fiecare an, la 23 aprilie se sărbătoreşte „ZIUA FORŢELOR TERESTRE”, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare…