Activităţi de prevenţie desfăşurate de poliţişti la Grădinița „Paradisul Prichindeilor” din Dej

Politiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a  Criminalităţii, au desfășurat activităţi de informare şi prevenire a victimizării copiilor şi tinerilor prin accidente rutiere.

De această dată, activităţile din cadrul Proiectului „Be cool” au fost desfăşurate cu elevii la Liceului  Teoretic Adventist Maranatha din  Cluj-Napoca. La activităţi au participat 45 de elevi ai claselor a XI-a şi a XII-a, însoţiţi de 1 cadru didactic. Activităţile au vizat prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, a conducerii sub influenţa alcoolului sau a drogurilor sau pe fondul unui comportament teribilist la volan.

La aceiaşi dată poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au participat la o întâlnire cu persoanele care au susţinut examenul pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce. Au fost prezentate şi discutate principalele cauze generatoare de accidente rutiere în judeţul Cluj şi au fost vizionate materiale audio-video pe aceste cauze. La activitate au participat 60 de persoane.

În aceiaşi zi, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a accidentelor rutiere în cadrul proiectului „De mic învăț să mă feresc de rele”. Au fost desfăşurate 4 activităţi la Grădinița „Paradisul Prichindeilor” din municipiul Dej. La activități au fost prezentate teme referitoare la siguranţa rutieră și alegerea locurilor de joacă, fiind prezenți 85 copii însoţiţi de 4 cadre didactice.

La Şcoala Primară  din comuna Jichișu de Jos, judeţul Cluj,  în cadrul Proiectului  „Poliția alături de noi”, au fost desfăşurate 4 activităţi de informare și prevenire referitoare la siguranţa rutieră, alegerea locurilor de joacă,  cunoaşterea şi prevenirea fenomenului de bullying și siguranța în mediul on-line. La activităţi au participat 30 de copii  însoţiţi de 2 cadre didactice.

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Amplă acţiune a poliţiştilor din Gherla şi Dej! Au fost aplicate peste 100 de amenzi (FOTO)

Gherleanul - Feb 26, 2020

Ieri, între orele 06.30-13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dej, împreună cu cei de la Secţia 5 Rurală și cu…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Caz şocant la Cluj: 50 de vietnamezi ar fi mâncat un câine

Gherleanul - Feb 26, 2020

50 de vietnamezi sunt cercetaţi că ar fi mâncat un câine maidanez. Cu câteva zile în urmă, mai mulţi vietnamezi…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

CORONAVIRUS: Aproape 500 de persoane din judeţul Cluj sunt izolate la domiciliu

Gherleanul - Feb 26, 2020

La Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se aplică toate măsurile comunicate în informările anterioare, iar instituțiile implicate în gestionarea situației sunt…

Leave a Comment

Your email address will not be published.