Actorul gherlean Székely Tibor – boier în plin centrul Clujului

Clujenii care duminica trecută la orele amiezii au trecut prin Piaţa Unirii au avut plăcuta surpriză să participe la prezentarea piesei pentru copii, „Punguţa cu doi bani”, susţinută de trupa Teatrului de Nord Satu Mare în cadrul Festivalului stradal „WonderPuck”.

Manifestarea artistică organizată de Teatrul de Păpuşi „Puck” a atras timp de trei zile sute de mici spectatori, veniţi la reprezentaţiile susţinute pe două scene în aer liber împreună cu părinţi sau  bunici.

Actorii sătmăreni, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, au avut mare succes, peste 500 de copii şi adulţi aplaudând jocul  artiştilor. Printre ei s-a aflat şi actorul gherlean Székely Tibor, el interpretând rolul Boierului, stârnind simpatia celor din faţa scenei.

.Piesa pusă în scenă de regizorul Andrei Mihalache a reprezentat unul din cele mai apreciate spectacole ale festivalului clujean, încheiat duminică după amiază cu evoluţia trupei de dans „Rosenstrauss” a Colegiului „Andrei Mureşanu” din Dej.

Actorul Székely Tibor zilele trecute a jucat şi pe scena Teatrului „Aureliu Manea” din Turda în spectacolul „D-ale Carnavalului” de I.L. Caragiale.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Accident lângă Dej provocat de o şoferiţă din China (VIDEO)

Adrian Loghin - Oct 19, 2017

Un accident de circulaţie a avut loc, în această seară, în localitatea Șomcutu Mic, lângă Dej. O şoferiţă în vârstă…

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Cupa Presei la TIR în Poligonul de la Urişor. Gherleanul.ro – pe primul loc (VIDEO/FOTO)

Adrian Loghin - Oct 19, 2017

Baza 4 Logistică Transilvania a organizat ieri, la fel ca în fiecare an, Cupa Presei la TIR. Evenimentul care face…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Salariile din Primăria Gherla. Primarul câştigă aproape 9.500 de lei pe lună; şefii birourilor între 6000 şi 7000 de lei lunar

Adrian Loghin - Oct 19, 2017

Primăria Gherla a publicat salariile pe care le încasează angajaţii începând cu data de 30 septembrie 2017. Cel mai mult…