Ai grijă de sănătatea dinților tăi: cele mai bune soluții oferite de www.drserban.ro

Este un fapt bine cunoscut că prima impresie contează foarte mult, mai ales datorită ideii conform căreia aspectul fizic de la o primă întâlnire rămâne impregnat în memorie. De asemenea, elementele de bază care marchează o astfel de întrevedere sunt: ținuta vestimentară, dantura și limbajul corpului.

O problemă care ține de dentiția unei persoane se poate transforma cu ușurință într-un mare complex, asta ca urmare a faptului că un zâmbet de milioane garantează într-o mică proporție și succesul. Astfel, problemele dentare necesită atenția fiecăruia, dar mai ales rezolvarea lor constă în ajutorul unui specialist din punct de vedere dentar, așa cum este Dr. Șerban.

Așa cum se poate observa și pe site-ul clinicii sale, la adresa  www.drserban.ro, echipa sa oferă numeroase soluții privind o serie de probleme dentare. Cele mai importante astfel de aspecte sunt:

Implantologie:  pentru necunoscători, un implan dentar reprezintă de fapt înlocuirea unui dinte ce lipsește cu un dinte artificial în cadrul arcadei dentare. Soluția oferită de Dr. Șerban privind această categorie este formată din tehnologia implanturilor din titan, ce se bucură de o biocompatibilitate totală. Astfel, cu ajutorul unei echipe de specialiști în această arie, dar și pe baza unor aparaturi moderne (Piezosurgey), orice persoană care suferă de astfel de probleme poate fi ajutată.

Protetică dentară:  această categorie dentară cuprinde două tipuri de protetică (simplă și complexă). Persoanele ce încă nu se bucură încă de un zâmbet de invidiat și sunt interesate de rezolvarea acestei probleme trebuie să știe că lucrările protetice atât simple, cât și mobile sunt ușor de purtat, nu provoacă disconforturi sau deficiențe în procesul de masticație și, totodată, nu influențează deloc vorbitul.

Terapie restaurativă modernă: în ceea ce privește acest aspect, clinica doctorului Șerban utilizează în materie de carii acele materiale compozite estetice care ajută dantura să se bucure de uniformitate și nu de diferențe.

Terapie endodontică: cu ajutorul microscopului dentar (care face parte tot din categoria serviciilor stomatologice oferite clienților), specialiștii acestei clinici împiedică pierderea dinților prin procesul de terapie de canal. Printre numeroasele cauze care stau la baza acestor probleme, se numără și: abcesul, în special abcesul netratat, carii tratate incorect sau deloc și multe altele.

Paradontologie: există numeroase persoane care au nevoie de îngrijiri pe baza tratamentelor parodontale, fără măcar să știe acest lucru. Astfel, conturându-se ca acumulări ale plăcii bacteriene și a țesuturilor de granulație la nivelul rădăcinii dinților, boala parodontală poate cauza numeroase probleme și trebuie tratată cât mai repede posibil.

Chirurgie orală: această categorie de servicii stomatologice este extrem de dificilă. Atunci când problemele dentare se intensifică este nevoie doar de ajutorul unui specialist în chirurgie orală pentru a rezolva orice impediment de acest gen, dar, totodată, accentul se pune și pe aparatura sau tehnologia folosită (acestea fiind într-o permanentă evoluție).

Estetica dentară: sunt multe cauze posibile care pot periclita aspectul estetic al dinților. Un bun exemplu este legat de consumarea unor alimente bogate în zaharuri, sau cu un conținut semnificativ de coloranți artificiali, consumul de vin sau de cafea, toate acestea cauzând o serie de probleme cum poate fi îngălbenirea prematură a dinților, pătarea lor sau acumularea tartrului. În această situație, există numeroase soluții pe care specialiștii de la clinica Dr. Șerban le identifică cu succes.

Bineînțeles, dantura este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului nostru, necesitând îngrijiri permanente și controale regulate. Pe lângă multitudinea de servicii prezentate mai sus, clinica Dr. Șerban mai are în vedere aspecte legate de extracția molarilor de minte, radiologia dentară și multe altele. Specialiștii în probleme stomatologice care formează echipa acestei clinici pot fi contactați astfel:

www.drserban.ro

office@drserban.ro

Telefon

0758.074.415 – Cristina

0740.097.655 – Eugenia

021.313.0225 – Receptie

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Sport
shares0 views
Actualitate, Sport
shares0 views

FOTO | Un elev al liceului “Ana Ipătescu” Gherla a devenit vicecampion al Angliei la dans sportiv

Gherleanul - Nov 20, 2018

În acest week-end, a avut loc la Blackpool, Campionatul Naţional de Dans Sportiv al Marii Britanii unde elevul Szabo Gabriel…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat de 34 de ani din Gherla prins beat la volan! Acesta nu deţine permis de conducere

Gherleanul - Nov 20, 2018

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează un bărbat de 34 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, pentru refuz de recoltare…

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

UNTOLD 2019: alte 15.000 de abonamente vândute în doar câteva minute

Gherleanul - Nov 20, 2018

Astăzi, 20 noiembrie, la ora 14.00 s-a pus în vânzare a doua rundă de abonamente pentru UNTOLD 2019. Peste 15.000…