Ai grijă de sănătatea dinților tăi: cele mai bune soluții oferite de www.drserban.ro

Este un fapt bine cunoscut că prima impresie contează foarte mult, mai ales datorită ideii conform căreia aspectul fizic de la o primă întâlnire rămâne impregnat în memorie. De asemenea, elementele de bază care marchează o astfel de întrevedere sunt: ținuta vestimentară, dantura și limbajul corpului.

O problemă care ține de dentiția unei persoane se poate transforma cu ușurință într-un mare complex, asta ca urmare a faptului că un zâmbet de milioane garantează într-o mică proporție și succesul. Astfel, problemele dentare necesită atenția fiecăruia, dar mai ales rezolvarea lor constă în ajutorul unui specialist din punct de vedere dentar, așa cum este Dr. Șerban.

Așa cum se poate observa și pe site-ul clinicii sale, la adresa  www.drserban.ro, echipa sa oferă numeroase soluții privind o serie de probleme dentare. Cele mai importante astfel de aspecte sunt:

Implantologie:  pentru necunoscători, un implan dentar reprezintă de fapt înlocuirea unui dinte ce lipsește cu un dinte artificial în cadrul arcadei dentare. Soluția oferită de Dr. Șerban privind această categorie este formată din tehnologia implanturilor din titan, ce se bucură de o biocompatibilitate totală. Astfel, cu ajutorul unei echipe de specialiști în această arie, dar și pe baza unor aparaturi moderne (Piezosurgey), orice persoană care suferă de astfel de probleme poate fi ajutată.

Protetică dentară:  această categorie dentară cuprinde două tipuri de protetică (simplă și complexă). Persoanele ce încă nu se bucură încă de un zâmbet de invidiat și sunt interesate de rezolvarea acestei probleme trebuie să știe că lucrările protetice atât simple, cât și mobile sunt ușor de purtat, nu provoacă disconforturi sau deficiențe în procesul de masticație și, totodată, nu influențează deloc vorbitul.

Terapie restaurativă modernă: în ceea ce privește acest aspect, clinica doctorului Șerban utilizează în materie de carii acele materiale compozite estetice care ajută dantura să se bucure de uniformitate și nu de diferențe.

Terapie endodontică: cu ajutorul microscopului dentar (care face parte tot din categoria serviciilor stomatologice oferite clienților), specialiștii acestei clinici împiedică pierderea dinților prin procesul de terapie de canal. Printre numeroasele cauze care stau la baza acestor probleme, se numără și: abcesul, în special abcesul netratat, carii tratate incorect sau deloc și multe altele.

Paradontologie: există numeroase persoane care au nevoie de îngrijiri pe baza tratamentelor parodontale, fără măcar să știe acest lucru. Astfel, conturându-se ca acumulări ale plăcii bacteriene și a țesuturilor de granulație la nivelul rădăcinii dinților, boala parodontală poate cauza numeroase probleme și trebuie tratată cât mai repede posibil.

Chirurgie orală: această categorie de servicii stomatologice este extrem de dificilă. Atunci când problemele dentare se intensifică este nevoie doar de ajutorul unui specialist în chirurgie orală pentru a rezolva orice impediment de acest gen, dar, totodată, accentul se pune și pe aparatura sau tehnologia folosită (acestea fiind într-o permanentă evoluție).

Estetica dentară: sunt multe cauze posibile care pot periclita aspectul estetic al dinților. Un bun exemplu este legat de consumarea unor alimente bogate în zaharuri, sau cu un conținut semnificativ de coloranți artificiali, consumul de vin sau de cafea, toate acestea cauzând o serie de probleme cum poate fi îngălbenirea prematură a dinților, pătarea lor sau acumularea tartrului. În această situație, există numeroase soluții pe care specialiștii de la clinica Dr. Șerban le identifică cu succes.

Bineînțeles, dantura este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului nostru, necesitând îngrijiri permanente și controale regulate. Pe lângă multitudinea de servicii prezentate mai sus, clinica Dr. Șerban mai are în vedere aspecte legate de extracția molarilor de minte, radiologia dentară și multe altele. Specialiștii în probleme stomatologice care formează echipa acestei clinici pot fi contactați astfel:

www.drserban.ro

office@drserban.ro

Telefon

0758.074.415 – Cristina

0740.097.655 – Eugenia

021.313.0225 – Receptie

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

FOTO | Minorele care terorizează oamenii din Cluj au mai bătut o femeie într-o staţie de autobuz! Nicio persoană nu a intervenit

Gherleanul - Aug 20, 2019

Minorele care terorizează lumea pe stradă au mai făcut o victimă. De această dată, o tânără a fost bătută chiar…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat arestat pentru că a condus motocicleta băut, drogat și fără permis

Gherleanul - Aug 20, 2019

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat implicat într-un accident rutier pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Mai…

Actualitate, Sport
shares0 views
Actualitate, Sport
shares0 views

Prima competiție internațională de Gimnastică Ritmică din România de tipul World Challenge Cup are loc la Cluj

Gherleanul - Aug 20, 2019

Federația Română de Gimnastică Ritmică (FRGR) organizează, perioada 23-25 august 2019, la Cluj, prima competiție internațională de Gimnastică Ritmică din…

Leave a Comment

Your email address will not be published.