Amplă acţiune a poliţiştilor gherleni! Au fost aplicate zeci de sancţiuni

Polițiștii municipiului Gherla au acționat în perioada 11-13 septembrie, pentru sporirea climatului de siguranță în trafic și a celui privind ordinea publică.

Urmare activității polițiștilor și a abaterilor constatate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, 26 dintre acestea pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere, fiind constatată și o infracțiune la regimul rutier.

În perioada 11-13 septembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au derulat activități preventive cu scopul prevenirii și combaterii faptelor de natură antisocială.

Efectivele de polițiști angrenați în activitățile desfășurate au acționat şi în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră.

Astfel, au fost legitimate 131 de persoane, verificate peste 80 de autovehicule, iar în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Au demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca (FOTO)

Admin - Jul 23, 2021

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca. Anterior acestei operațiuni a fost…

Actualitate, Social
shares0 views
Actualitate, Social
shares0 views

Bobâlna își face brand de comună

Admin - Jul 23, 2021

Din dorința de a dezvolta spiritul antreprenorial din mediul rural, membrii din Cluj ai Romanian Business Leaders (RBL) au pus…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Accident rutier grav în Jucu! O femeie a murit după impactul dintre o maşină şi un TIR (FOTO)

Admin - Jul 22, 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 1C Cluj-Napoca – Gherla,…