Aproximativ 35 de miliarde de lei vechi pentru un târg de animale la Gherla

Târgul destinat comercializării animalelor vii și centrul de tăiere sezonieră a tineretului ovin și caprin din Gherla urmează să fie modernizat. Proiectul a fost votat în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Gherla din 2017.

Investiţia se va ridica la aproximativ 35 de miliarde de lei vechi (3.500.000 de lei noi). Potrivit site-ului Primăriei Gherla, valoarea totală a investiției fără TVA este 2,873,75754 mii lei, adică 28 de miliarde de lei vechi fără TVA.

În timpul şedinţei de Consiliu Local, consilierul Marius Sabo a transmis că valoarea investiţiei este foarte mare şi ca târgul de animale va fi folosit de doar două ori pe an (la Paştile Romaneşti şi cele Ungureşti). De asemenea, consilierul Mihai Roman le-a adus la cunoştinţă aleşilor locali că Direcţia Sanitar – Veterinară oferă autorizaţii de sacrificare a ovinelor şi caprinelor, chiar dacă târgul de animale nu este modernizat.

La final, au votat „pentru” modernizarea târgului de animale consilierii PSD, precum şi consilieri din PMP și PNL. Împotriva proiectului au votat PNL-istii Sabo Marius și Paul Măhălean. De la vot s-au abținut Drăgan Eugen (PNL), Kasza Tamaş şi Juhos Tamaş de la UDMR.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat arestat pentru şantaj şi camătă

Gherleanul - Jan 23, 2019

Polițiștii de investigații criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și camătă,…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Pompier rămas încarcerat după ce autospeciala cu care se deplasa la un accident s-a izbit de un TIR

Gherleanul - Jan 23, 2019

O autospecială de pompieri care mergea la un accident rutier produs în judeţul Cluj s-a izbit de un TIR, iar un…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat din Dej încarcerat la Gherla! Acesta a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Gherleanul - Jan 22, 2019

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția municipiului Dej au pus în aplicare un mandat de executare a unei…