Barbatul cu jumatate de craniu din Livada a fost operat. Presa straina a relatat povestea – FOTO

Elvis Romeo Lingurar, tanarul de 25 de ani din Livada, care timp de aproape un an a trait cu jumatate de craniu a devenit un om normal. In urma reportajului publicat de site-ul Dejeanul.ro, oameni de bine au pus mana de la mana si au adunat cei 2500 de lei necesari operatiei de reconstructie a craniului zdrobit in urma unui accident de munca. Elvis a intrat in sala de operatie in aceasta dimineata la ora 7 la Clinica de NeuroChirurgie din Cluj-Napoca. Operatia a fost una lunga, care a durat aproximativ 6 ore, dar medicii spun ca a fost un succes. Acesta se simte bine, dar va ramane in continuare internat sub supraveghere. Povestea tanarului din Livada a atras si atentia  jurnalistilor straini, cei de la DailyMail publicand un material despre incercarea grea prin care trece Elvis Romeo, inspirandu-se de materialul publicat pe Dejeanul. Si televiziunea germana RTL va difuza zilele urmatoare un reportaj realizat de Dejeanul.ro, despre Elvis Romeo Lingurar.

Tanarul de 25 de ani din Livada a trait timp de 11 luni doar cu jumatate de craniu, dupa ce a avut un accident de munca in timp ce demola acoperisul unei scoli din Cluj-Napoca. Elvis Romeo a cazut direct in cap de la peste  patru metri inaltime, iar ceilalti colegi cu care era la munca, l-au abandonat imediat dupa eveniment. Acesta a fost transportat la spital, dar pentru a-i salva viata, medicii i-au inlaturat partea de craniu zdrobita. Neavand bani pentru o proteza de reconstructie, a fost externat dupa ce s-a refacut, dar viata lui nu a mai fost ca cea de dinainte de accident. Nu putea munci, deoarece risca in orice moment sa se raneasca, iar daca statea in picioare mai mult de cateva minute, ametea. Inainte de accident, Elvis Romeo era singurul sprijin pentru cei 8 frati pe care mai ii are acasa, o parte dintre ei bolnavi.  Il puteti ajuta in continuare pe Elvis Romeo Lingurar, contactandu-l la numarul de telefon 0742615197. 

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Bobâlna reţinut după ce a distrus poarta unei femei şi a ameninţat-o cu moartea

Gherleanul - Sep 19, 2019

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus ieri reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46 de…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Scandal în Căşeiu! Şi-a bătut soţia, deşi avea ordin de protecţie

Gherleanul - Sep 19, 2019

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani…

Actualitate, Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Acţiune a poliţiştilor în satele din zona Gherlii! Au fost aplicate zeci de amenzi

Gherleanul - Sep 19, 2019

În perioada 17 – 18 septembrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor…

Leave a Comment

Your email address will not be published.