Bistriţeanul Tibi Uşeriu se pregăteşte să bată toate recordurile la Cercul Polar

Pe 9 martie 2018, sportivul Tibi Uşeriu va lua startul din nou la ultramaratonul considerat cel mai dur din lume, care se desfăşoară an de an la Cercul Polar. Uşeriu a câştigat deja de două ori competiţia şi vrea să-şi apere titlurile la ediţia de anul acesta.

Bistriţeanul Tibi Uşeriu va participa şi anul acesta la 6633 Artic Ultra, urmând să ia startul în data de 9 martie. Sportivul este singurul din istoria competiţiei care a câştigat-o de două ori. Competiţia împlineşte anul acesta 10 ani şi şi-a schimbat şi traseul cu această ocazie. Participanţii vor fi nevoiţi să parcurgă cu 60 de kilometri mai mult decât anii trecuţi.

Este o ediţie aniversară, a zecea. Am primit o invitaţie de la organizatori şi am acceptat-o cu bucurie. Este clar că mă duc acolo să îmi apăr titlul. Este o provocare pentru mine. Este o provocare pentru mine. Este un traseu nou şi va fi şi mai lung cu aproape 60 de kilometri. Din ce au anunţat organizatorii va fi şi mult mai dificil”, a declarat Tibi Uşeriu pentrua aimx.ro.

Spre deosebire de anii trecuţi când sportivii aveau de parcurs 566 de kilometri în 180 de ore, în 2018 traseul s-a schimbat şi a ajuns la 617 kilometri.

sursa: adevarul.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Pasarela pietonală din Gara Gherla va fi modernizată anul viitor

Gherleanul - Dec 18, 2018

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a transmis că pasarela de la Gara Gherla va fi reabilitată. ”În cursul anului 2019, Sucursala…

National
shares0 views
National
shares0 views

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sărbători

Gherleanul - Dec 17, 2018

Guvernul face un cadou bugetarilor înainte de Crăciun. Zilele de luni, 24 decembrie, respectiv 31 decembrie, au fost declarate libere…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Tânăr de 27 de ani dat dispărut! Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112

Gherleanul - Dec 17, 2018

 Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu din 22 noiembrie și…