Cabinetul de radiologie din cadrul Spitalului Gherla a fost modernizat şi dotat cu aparatură nouă (FOTO)

Secţia de radiologie şi imagistică din cadrul Policlinicii Gherla, care aparţine de Spitalul Municipal Gherla, a fost modernizată.

De asemenea, cabinetul de radiologie a fost dotat şi cu aparatură de ultima generaţie. Este vorba de o intalaţie de RX – tip APOLLO EZ.

Achiziţia aparatului a fost realizată de Spitalul Municipal Gherla, din fonduri de la bugetul local al municipiului. Instalaţia de radiografie a avut un cost de 650.688.43 lei, în timp ce lucrările de modernizare ale cabinetului au costat 147.232,08 lei.

Inaugurarea cabinetului modernizat şi a respectivului aparat a avut loc în această dimineaţă în prezenţa mnagerului spitalului, Dr. Rotaru Daniel, directorului medical, Dr. Dusceac Vasile, medicului primar de radiologie Dr. Lumezeanu Bebe, precum şi a primarului municipiului Gherla, Neselean Ioan, şi a viceprimarului Iulia Trif.

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat beat, prins la volan pe strada Liviu Rebreanu din Gherla

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează un bărbat din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, după ce l-au depistat conducând sub influenţa băuturilor…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Ţaga | Doi bărbaţi au ajuns în spatele gratiilor după ce au furat un card bancar

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi cercetaţi pentru furt calificat, operaţiuni financiare…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Peste 1000 de jandarmi, poliţişti, pompieri din Cluj-Napoca asigură măsurile de siguranţă la festivalul ”Electric Castle”

Gherleanul - Jul 17, 2018

  Cu prilejul desfăşurării festivalului ”Electric Castle”, care va avea loc în zona Castelului ”Banffy” din localitatea Bonţida, jud. Cluj,…