Campania „Toți copiii merită să zâmbească de Crăciun” la Gherla! Cum poţi ajuta

Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla, demarează, pentru al 6-lea an consecutiv, campania „Toți copiii merită să  zâmbească de Crăciun!”

Această campanie își propune, pe de o parte, să ofere copiilor nevoiași prilejul de a se bucura de tradiționalele daruri de Crăciun, iar pe de altă parte, să contribuie la dezvoltarea sentimentelor de responsabilitate socială a persoanelor care pot să îi ajute pe semenii  lor aflați în dificultate. Împreună putem aduce un zâmbet pe chipurile copiilor, putem  oferi dragoste si lumină în casele celor nevoiași.

Crăciunul este perioada cea mai potrivită din an în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui, fiind o sărbătoare a bucuriei, a copilăriei revenite şi a speranţelor împlinite. Este sărbătoarea inimilor deschise. Nu putem fi indiferenți la suferințele din jurul nostru și pe cât se poate încercăm să împlinim lipsurile semenilor noștri.

Astfel, în perioada 25 noiembrie – 14 decembrie vom aduna fonduri pentru a cumpăra cadouri copiilor care visează ca Moș Crăciun să ajungă și la ei. Toti cei care vor sa se alature acestei campanii de suflet, pot dona bani sau să pregătească cadouri, frumos ambalate, cu tot ceea ce cred că şi-ar dori un copil să găsească sub brad (jucării, dulciuri, produse de igienă, rechizite etc).

Sumele de bani și darurile vor fi colectate la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, str. 1 Decembrie 1918, nr. 31, urmând a fi distribuite, în prag de sărbători, copiilor aflați în evidențele Biroului de Asistență Socială. Se pot face donații și în contul Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla: RO60BTRLRONCRT0296429801, Banca Transilvania.

Speram ca și anul acesta să aducem un strop de fericire in ochii copiilor,  o raza de bucurie în sufletele celor care așteaptă ca pe o minune venirea în lume a Fiului lui Dumnezeu!

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, National
shares0 views
Actualitate, National
shares0 views

197 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române

Gherleanul - Mar 20, 2019

La 25 martie 2019 se împlinesc 197 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române, această dată având atât…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Şofer beat prins de poliţiştii gherleni! Acesta provocase un accident rutier

Gherleanul - Mar 20, 2019

La data de 19 martie, în jurul orei 17.55, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla deplasaţi la un eveniment rutier…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat închis la Penitenciarul Gherla! A primit 3 ani pentru că a violat o femeie

Gherleanul - Mar 20, 2019

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, Postul de Poliţie Măguri Răcătău au pus în aplicare un mandat de executare a…

Leave a Comment

Your email address will not be published.