Campania „Toți copiii merită să zâmbească de Crăciun” la Gherla! Cum poţi ajuta

Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla, demarează, pentru al 6-lea an consecutiv, campania „Toți copiii merită să  zâmbească de Crăciun!”

Această campanie își propune, pe de o parte, să ofere copiilor nevoiași prilejul de a se bucura de tradiționalele daruri de Crăciun, iar pe de altă parte, să contribuie la dezvoltarea sentimentelor de responsabilitate socială a persoanelor care pot să îi ajute pe semenii  lor aflați în dificultate. Împreună putem aduce un zâmbet pe chipurile copiilor, putem  oferi dragoste si lumină în casele celor nevoiași.

Crăciunul este perioada cea mai potrivită din an în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui, fiind o sărbătoare a bucuriei, a copilăriei revenite şi a speranţelor împlinite. Este sărbătoarea inimilor deschise. Nu putem fi indiferenți la suferințele din jurul nostru și pe cât se poate încercăm să împlinim lipsurile semenilor noștri.

Astfel, în perioada 25 noiembrie – 14 decembrie vom aduna fonduri pentru a cumpăra cadouri copiilor care visează ca Moș Crăciun să ajungă și la ei. Toti cei care vor sa se alature acestei campanii de suflet, pot dona bani sau să pregătească cadouri, frumos ambalate, cu tot ceea ce cred că şi-ar dori un copil să găsească sub brad (jucării, dulciuri, produse de igienă, rechizite etc).

Sumele de bani și darurile vor fi colectate la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, str. 1 Decembrie 1918, nr. 31, urmând a fi distribuite, în prag de sărbători, copiilor aflați în evidențele Biroului de Asistență Socială. Se pot face donații și în contul Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla: RO60BTRLRONCRT0296429801, Banca Transilvania.

Speram ca și anul acesta să aducem un strop de fericire in ochii copiilor,  o raza de bucurie în sufletele celor care așteaptă ca pe o minune venirea în lume a Fiului lui Dumnezeu!

Stiri care te-ar putea interesa

shares0 views
shares0 views

FOTO | Accident grav pe centura Apahidei! Impact între două maşini, una s-a răsturnat

Gherleanul - Jan 19, 2019

Un grav accident rutier a avut loc, după ora 14, pe DN1C pe centura Apahidei. Accidentul a fost provocat de…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident între Turda şi Câmpia Turzii! Două persoane au fost rănite

Gherleanul - Jan 19, 2019

Un accident rutier s-a produs seara trecută, între Turda și Câmpia Turzii, după ce un șofer a făcut o depășire…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident în Apahida! Două persoane rănite şi patru maşini avariate

Gherleanul - Jan 18, 2019

Un accident rutier a avut loc, în această după-masă, în localitatea Apahida. Două persoane au fost rănite, iar patru autoturisme…