Caz şocant într-un magazin din Cluj! Vânzătoare atacată cu cuţitul

Un bărbat mascat a atacat o femeie cu un cuţit, în această seară, într-un magazin din Cluj-Napoca. Acesta a încercat să fure bani din casierie.

Norocul vânzătoarei a fost ca un bărbat care trecea prin zona i-a sărit în ajutor. Cu toate acestea, femeie a suferit câteva leziuni, însă viaţa nu îi este pusă în pericol.

În această seară, în jurul orei 20.00, am fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecția străzilor C- ţin Brâncuși cu strada Lăcrimioarelor, din Cluj Napoca, a intrat într-un magazin o persoană de sex masculin care purta o cagulă și, sub amenințarea vânzătoarei cu un cuțit,  a încercat să sustragă bani.

În ajutorul vânzătoarei a intervenit o persoană care se afla în zonă. La scurt timp a ajuns şi patrula din cadrul Secţiei 3 Poliţie, bărbatul fiind încătuşat. 

Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanta la faţa locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Salutăm spiritul civic de care s-a dat dovadă în acest caz„, a transmis IPJ Cluj.

Stiri care te-ar putea interesa

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

FOTO | Transportatorii au fost verificaţi de poliţişti: 4 vehicule au fost imobilizate

Admin - Jul 06, 2020

În perioada 4-5 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu lucrători din cadrul I.S.C.T.R. și R.A.R. au acționat pe…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

FOTO | Percheziţii în Cluj, Turda şi Floreşti! Mai multe persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri

Admin - Jul 06, 2020

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj-Napoca, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Acţiuni pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19! Au fost controloate peste 360 de societăţi comerciale (FOTO)

Admin - Jul 06, 2020

Continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19 în…