Concerte de muzică creştină la Gherla

An de an, la sfârşit de iarnă în lăcaşurile de cult din  municipiul Gherla au loc tradiţionalele seri de evanghelizare.

Cu aceste ocazii asistenţa se bucură şi de partea muzicală pe măsura tematicii abordate. Aşa s-a întâmplat zilele trecute, când în cadrul Bisericii Penticostale nr.1 de pe strada Ştefan Cel Mare nr.18 timp de patru seri au evoluat tot patru formaţii muzicale.

În prima zi creştinii care au ocupat locurile în sală au avut prilejul de a asculta cîntecele interpretate de grupul condus de Ionuţ Crăciun din Cluj-Napoca.

A doua seară a susţinut un bogat program de muzică sacră cunoscuta formaţie clujeană „Raze de lumină”, iar a treia seară  a evoluat în faţa numeroşilor creştini grupul „Măslinul” di Cluj-Napoca.

Seria de evanghelizare de la Biserica Penticostală nr. 1 Gherla s-a încheiat cu superbul concert de muzică creştină prezentat de grupul vocal şi instrumental al Bisericii „Sfânta Treime” din Bistriţa”. În repertoriul formaţiilor au figurat piese de muzică sacră, mult gustate de prietenii genului din localitate.

În perioada 8-11 martie 2018 astfel de seri de evanghelizare şi muzică creştină au loc şi la Biserica Creştină „Speranţa”( pastor Giovani Raţiu) de pe strada Plugarilor din municipiul Gherla.   Alături de corul lăcaşului de cult vor onora evenimentul şi formaţii muzicale din alte oraşe.

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…