Concerte de muzică creştină la Gherla

An de an, la sfârşit de iarnă în lăcaşurile de cult din  municipiul Gherla au loc tradiţionalele seri de evanghelizare.

Cu aceste ocazii asistenţa se bucură şi de partea muzicală pe măsura tematicii abordate. Aşa s-a întâmplat zilele trecute, când în cadrul Bisericii Penticostale nr.1 de pe strada Ştefan Cel Mare nr.18 timp de patru seri au evoluat tot patru formaţii muzicale.

În prima zi creştinii care au ocupat locurile în sală au avut prilejul de a asculta cîntecele interpretate de grupul condus de Ionuţ Crăciun din Cluj-Napoca.

A doua seară a susţinut un bogat program de muzică sacră cunoscuta formaţie clujeană „Raze de lumină”, iar a treia seară  a evoluat în faţa numeroşilor creştini grupul „Măslinul” di Cluj-Napoca.

Seria de evanghelizare de la Biserica Penticostală nr. 1 Gherla s-a încheiat cu superbul concert de muzică creştină prezentat de grupul vocal şi instrumental al Bisericii „Sfânta Treime” din Bistriţa”. În repertoriul formaţiilor au figurat piese de muzică sacră, mult gustate de prietenii genului din localitate.

În perioada 8-11 martie 2018 astfel de seri de evanghelizare şi muzică creştină au loc şi la Biserica Creştină „Speranţa”( pastor Giovani Raţiu) de pe strada Plugarilor din municipiul Gherla.   Alături de corul lăcaşului de cult vor onora evenimentul şi formaţii muzicale din alte oraşe.

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Pasarela pietonală din Gara Gherla va fi modernizată anul viitor

Gherleanul - Dec 18, 2018

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a transmis că pasarela de la Gara Gherla va fi reabilitată. ”În cursul anului 2019, Sucursala…

National
shares0 views
National
shares0 views

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sărbători

Gherleanul - Dec 17, 2018

Guvernul face un cadou bugetarilor înainte de Crăciun. Zilele de luni, 24 decembrie, respectiv 31 decembrie, au fost declarate libere…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Tânăr de 27 de ani dat dispărut! Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112

Gherleanul - Dec 17, 2018

 Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu din 22 noiembrie și…