Concurs de eseu la Gherla

În ajunul sărbătorilor pascale în municipiul Gherla au loc în aceste zile mai multe manifestări culturale şi religioase.

Printre iniţiativele diferitelor instituţii şi lăcaşuri de cult amintim Concursul “Cele mai frumoase sărbători în familie” organizat de Librăria “Galaxia Gutenberg”.

Este vorba de un concurs de eseu pe această temă, ce stârneşte interesul tinerilor din oraş, mai ales a celor care au aptitudini literare. Din experienţele anilor trecuţi putem concuziona că aceste concursuri au mare succes.

În localitate învaţă mulţi copii talentaţi, care răspund solicitării librăriei din centrul municipiului, unde în aceste zile şi cărţile pe tema sărbătorilor de Paşte au mare trecere. Câştigătorii concursului de eseu vor avea parte de premii importante: Premiul I – Trusă de Make Up Violetta /Jungle Tonfa Power Rangers, Premiul II – Cărţi în valoare de 30 lei, Premiul III – Stilou Schneider.

Premierea va vea loc la data de 5 aprilie 2018, ora 12,00 la sediul librăriei „Galaxia Gutenberg” din municipiul Gherla.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

SIC | La 21 de ani a fost prins de poliţişti la volan, deşi nu deţine permis de conducere

Adrian Loghin - Apr 20, 2018

Poliţişti din cadrul Secției 7 Poliţie Rurală Gherla - Postul de Poliţie Comunal Sic au depistat în trafic un tânăr…

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

Poliţiştii din Gherla încearcă să prevină traficul şi consumul de droguri în liceele “Petru Maior” şi “Ana Ipătescu” (FOTO)

Adrian Loghin - Apr 20, 2018

Poliţia municipiului Gherla în colaborare cu specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Sărbătoare la Dej: Ziua Forţelor Terestre

Adrian Loghin - Apr 19, 2018

În fiecare an, la 23 aprilie se sărbătoreşte „ZIUA FORŢELOR TERESTRE”, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare…