Concurs de eseu la Gherla

În ajunul sărbătorilor pascale în municipiul Gherla au loc în aceste zile mai multe manifestări culturale şi religioase.

Printre iniţiativele diferitelor instituţii şi lăcaşuri de cult amintim Concursul “Cele mai frumoase sărbători în familie” organizat de Librăria “Galaxia Gutenberg”.

Este vorba de un concurs de eseu pe această temă, ce stârneşte interesul tinerilor din oraş, mai ales a celor care au aptitudini literare. Din experienţele anilor trecuţi putem concuziona că aceste concursuri au mare succes.

În localitate învaţă mulţi copii talentaţi, care răspund solicitării librăriei din centrul municipiului, unde în aceste zile şi cărţile pe tema sărbătorilor de Paşte au mare trecere. Câştigătorii concursului de eseu vor avea parte de premii importante: Premiul I – Trusă de Make Up Violetta /Jungle Tonfa Power Rangers, Premiul II – Cărţi în valoare de 30 lei, Premiul III – Stilou Schneider.

Premierea va vea loc la data de 5 aprilie 2018, ora 12,00 la sediul librăriei „Galaxia Gutenberg” din municipiul Gherla.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

15 deținuți din cadrul Penitenciarului Gherla vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Gherleanul - Oct 19, 2018

Cincisprezece deținuți, femei și bărbați, din cadrul Penitenciarului Gherla, vor participa azi 19  octombrie , la Bursa locurilor de muncă…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident rutier grav în Cluj! Un bărbat de 41 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu maşina

Gherleanul - Oct 18, 2018

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. Un bărbat în vârstă…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Acţiune a poliţiştilor pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool

Gherleanul - Oct 18, 2018

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Dej au acționat pe DJ108 B, pe raza localității Recea Cristur, pentru prevenirea…