Concurs de eseu la Gherla

În ajunul sărbătorilor pascale în municipiul Gherla au loc în aceste zile mai multe manifestări culturale şi religioase.

Printre iniţiativele diferitelor instituţii şi lăcaşuri de cult amintim Concursul “Cele mai frumoase sărbători în familie” organizat de Librăria “Galaxia Gutenberg”.

Este vorba de un concurs de eseu pe această temă, ce stârneşte interesul tinerilor din oraş, mai ales a celor care au aptitudini literare. Din experienţele anilor trecuţi putem concuziona că aceste concursuri au mare succes.

În localitate învaţă mulţi copii talentaţi, care răspund solicitării librăriei din centrul municipiului, unde în aceste zile şi cărţile pe tema sărbătorilor de Paşte au mare trecere. Câştigătorii concursului de eseu vor avea parte de premii importante: Premiul I – Trusă de Make Up Violetta /Jungle Tonfa Power Rangers, Premiul II – Cărţi în valoare de 30 lei, Premiul III – Stilou Schneider.

Premierea va vea loc la data de 5 aprilie 2018, ora 12,00 la sediul librăriei „Galaxia Gutenberg” din municipiul Gherla.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat beat, prins la volan pe strada Liviu Rebreanu din Gherla

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează un bărbat din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, după ce l-au depistat conducând sub influenţa băuturilor…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Ţaga | Doi bărbaţi au ajuns în spatele gratiilor după ce au furat un card bancar

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi cercetaţi pentru furt calificat, operaţiuni financiare…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Peste 1000 de jandarmi, poliţişti, pompieri din Cluj-Napoca asigură măsurile de siguranţă la festivalul ”Electric Castle”

Gherleanul - Jul 17, 2018

  Cu prilejul desfăşurării festivalului ”Electric Castle”, care va avea loc în zona Castelului ”Banffy” din localitatea Bonţida, jud. Cluj,…