Copiii din Gherla sunt atacaţi cu seringa în Parcul Mare! Poliţia nu a fost sesizată

Un scenariu ca dintr-un film de groază a avut loc serile trecute în Parcul Mare din Gherla. Un bărbat necunoscut atacă copiii în parc cu o seringă . Părinţii şi copiii sunt înspăimântaţi, iar Poliţia nu a fost sesizată cu privire la acest caz.

Totul s-a petrecut într-o seară, în jurul orelor 19. Câţiva copii se jucau in Parcul Mare, când la un moment dat, pe aleile din zonă nu s-a mai aflat niciun trecător, un bărbat s-a apropiat cu paşi repzi de copii şi le-a întins mâna, sugerând că ar vrea să dea noroc cu ei. Copiii au povestit că bărbatul, în vârstă de aproximativ 25 de ani, avea asupra sa o seringă, cu care ar fi încercat să îi înţepe. În momentul în care şi-au dat seama de pericolul la care sunt expusi, copii au început să ţipe şi au luat-o la fugă.

La locul evenimentului, produs vineri seara, ar fi intervenit şi un echipaj al Politiei Gherla, insa care nu au dat de atacator. În schimb, la IPJ Cluj nu s-a înregistrat nicio sesizare. Contactaţi de reporterul Gherleanul.ro, purtătorul de cuvânt al Insepctoratului Judeţean de Poliţie a declarat că “Poliţia nu a fost sesizată cu privire la aspectele semnalate de dumneavoastră, care au avut loc  în Parcul Mare din Gherla.”

Deocamdată, părinţii s-au mobilizat pe Facebook şi postează mesaje preventive: “Oameni buni,părinţi……fiţi atenţi ca…în parc, se plimba un nebun cu o seringă şi amenintaa copii!!!!!! Fiţi cu băgare de seamă la copiii voştri şi nu îi scăpaţi din ochi! Dacă vedeţi un bărbat cu o piele mai măslinie….cam la 80 kg şi cu puţină barba….ce vă fixează copilul…nu staţi pe gânduri!!!!!!!!!!

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Grav accident între Gherla şi Fizeşu Gherlii! Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite (FOTO)

Admin - Dec 03, 2021

Un accident rutier a avut loc azi, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C, fiind implicate două autovehicule. Din…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Cutremur în apropiere de Dej

Admin - Dec 02, 2021

Un cutremur de suprafață, s-a produs, joi, în județul Cluj, conform Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului,…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Țaga prins la pescuit cu o plasă-setcă monofilament

Admin - Dec 02, 2021

La data de 1 decembrie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire…