Cum îşi face dreptate un primar de langa Dej? A început să demoleze singur un bar fără autorizaţie (VIDEO)

Primarul comunei Uriu, Petru Șerban, s-a hotărât să pună chiar el în aplicare decizia de a demola un bar din sat construit fără autorizaţie. Aşa că a luat un topor şi nu s-a lăsat până nu a făcut zob geamurile localului. Sătenii sunt totuşi nedumeriţi de zelul edilului, pentru că barul funcţiona de 25 de ani, cu autorizaţii anuale emise de acelaşi primar.

Localnicii din localitatea Uriu au suprins pe imagini momentul în care primarul încearcă să demoleze de unul sigur clădirea cu un topor. Doar câteva zeci de minute au fost necesare că edilul să devasteze locul. Toate bunurile proprietarului sunt acum într-un spaţiu al Primăriei, iar dacă vrea să le recupereze o poate face în maximum 30 de zile.

Totul s-a întâmplat din cauza că vechii proprietari au construit barul fără autorizaţie pe domeniul public, acum 25 de ani. Însă, de atunci şi până anul trecut acelaşi edil a semnat certificatul de funcţionare al localului, semn că totul era în regulă, iar actul era valabil până la sfârşitul lunii iulie a acestui an. Se pare că primarul s-a răzgândit pentru că vrea să facă o piaţă locală, chiar în locul acelui spaţiu.

Proprietarul barului este hotărât să depună plângere la poliţie împotriva edilului.

sursa: stirileprotv.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…