Cum îşi face dreptate un primar de langa Dej? A început să demoleze singur un bar fără autorizaţie (VIDEO)

Primarul comunei Uriu, Petru Șerban, s-a hotărât să pună chiar el în aplicare decizia de a demola un bar din sat construit fără autorizaţie. Aşa că a luat un topor şi nu s-a lăsat până nu a făcut zob geamurile localului. Sătenii sunt totuşi nedumeriţi de zelul edilului, pentru că barul funcţiona de 25 de ani, cu autorizaţii anuale emise de acelaşi primar.

Localnicii din localitatea Uriu au suprins pe imagini momentul în care primarul încearcă să demoleze de unul sigur clădirea cu un topor. Doar câteva zeci de minute au fost necesare că edilul să devasteze locul. Toate bunurile proprietarului sunt acum într-un spaţiu al Primăriei, iar dacă vrea să le recupereze o poate face în maximum 30 de zile.

Totul s-a întâmplat din cauza că vechii proprietari au construit barul fără autorizaţie pe domeniul public, acum 25 de ani. Însă, de atunci şi până anul trecut acelaşi edil a semnat certificatul de funcţionare al localului, semn că totul era în regulă, iar actul era valabil până la sfârşitul lunii iulie a acestui an. Se pare că primarul s-a răzgândit pentru că vrea să facă o piaţă locală, chiar în locul acelui spaţiu.

Proprietarul barului este hotărât să depună plângere la poliţie împotriva edilului.

sursa: stirileprotv.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Doi bărbaţi din Hunedoara au fost prinşi la furat în Dej

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Polițiștii din Dej au depistat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și furt. La data de 19…

National
shares0 views
National
shares0 views

Deputatii au respins majorarea alocațiilor copiilor la 200 de lei

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Deputații au respins, marți, un proiect de lege care prevede majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei pe lună.…

Sport
shares0 views
Sport
shares0 views

Gherla pedalează – eveniment vineri de la ora 13

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Vineri, 22 septembrie, de la ora 13,00 în municipiul Gherla are loc o nouă ediţie a compeţiţiei cicliste „Gherla pedalează”,…