Cum va fi vremea în zilele următoare. Temperaturi deosebit de calde pentru luna ianuarie

Luni, temperaturile scad în sudul şi estul ţării, dar în rest vremea se menţine neobişnuit de caldă pentru luna ianuarie. Va ploua slab şi pe spaţii mici în jumătatea nordică a Moldovei şi izolat în Maramureş.

Maximele termice vor fi cuprinse între 4 şi 16 grade Celsius.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, doar izolat pot să cadă 2-3 stropi de ploaie. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri şi vor depăşi cu mult valorile normale pentru luna ianuarie.

Maine, vom avea 6 grade, dar şi aceasta este o valoare mai ridicată decât în mod normal. Vântul devine moderat; cerul se umple de nori şi e posibil să plouă slab şi trecător.

Miercuri cerul va fi noros, va picura din când în când şi vântul va fi activ. Maximă se menţine pe la 6 grade iar minimă ajunge la 5 grade.

Joi vremea se va menţine închisã şi temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Pe timpul nopţii vor fi 2…3 grade.

La munte, se anunţă şi astăzi vreme caldă pentru luna ianuarie. În zona Orientalilor, mai ales noaptea vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul se va înteţi la altitudini mari iar pe vãi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea e posibil să apară ceata.

Maine, în Carpaţii Meridionali şi în jumătatea sudică a Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla tare în masivele sudice şi sud-vestice.

Miercuri valorile termice cresc puţin. În Meridionali şi în Orientali aşteptam lapoviţa slabă şi vântul se va înteţi în masivele sudice.

Joi cerul va fi mai mult noros şi vin precipitaţii slabe, mixte ziua şi ninsori noaptea. Temperaturile vor fi scădere uşoară.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat arestat pentru şantaj şi camătă

Gherleanul - Jan 23, 2019

Polițiștii de investigații criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și camătă,…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Pompier rămas încarcerat după ce autospeciala cu care se deplasa la un accident s-a izbit de un TIR

Gherleanul - Jan 23, 2019

O autospecială de pompieri care mergea la un accident rutier produs în judeţul Cluj s-a izbit de un TIR, iar un…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat din Dej încarcerat la Gherla! Acesta a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Gherleanul - Jan 22, 2019

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția municipiului Dej au pus în aplicare un mandat de executare a unei…