Cum va fi vremea în zilele următoare. Temperaturi deosebit de calde pentru luna ianuarie

Luni, temperaturile scad în sudul şi estul ţării, dar în rest vremea se menţine neobişnuit de caldă pentru luna ianuarie. Va ploua slab şi pe spaţii mici în jumătatea nordică a Moldovei şi izolat în Maramureş.

Maximele termice vor fi cuprinse între 4 şi 16 grade Celsius.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, doar izolat pot să cadă 2-3 stropi de ploaie. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri şi vor depăşi cu mult valorile normale pentru luna ianuarie.

Maine, vom avea 6 grade, dar şi aceasta este o valoare mai ridicată decât în mod normal. Vântul devine moderat; cerul se umple de nori şi e posibil să plouă slab şi trecător.

Miercuri cerul va fi noros, va picura din când în când şi vântul va fi activ. Maximă se menţine pe la 6 grade iar minimă ajunge la 5 grade.

Joi vremea se va menţine închisã şi temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Pe timpul nopţii vor fi 2…3 grade.

La munte, se anunţă şi astăzi vreme caldă pentru luna ianuarie. În zona Orientalilor, mai ales noaptea vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul se va înteţi la altitudini mari iar pe vãi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea e posibil să apară ceata.

Maine, în Carpaţii Meridionali şi în jumătatea sudică a Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla tare în masivele sudice şi sud-vestice.

Miercuri valorile termice cresc puţin. În Meridionali şi în Orientali aşteptam lapoviţa slabă şi vântul se va înteţi în masivele sudice.

Joi cerul va fi mai mult noros şi vin precipitaţii slabe, mixte ziua şi ninsori noaptea. Temperaturile vor fi scădere uşoară.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tâlhărie pe o stradă din Dej! Agresorii sunt doi tineri de 18 şi 16 ani

Gherleanul - Oct 17, 2018

Polițiștii din Dej au identificat și depistat doi tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării. O persoană a fost reținută pentru…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | A fost asfaltat drumul judeţean Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu

Gherleanul - Oct 17, 2018

Au fost asfaltaţi cei peste 10 km ai drumului județean DJ 161 Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu, lucrare…

Actualitate, Sport
shares0 views
Actualitate, Sport
shares0 views

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger vine la Cluj! Când îl poţi vedea

Gherleanul - Oct 17, 2018

Cupa Mondiala de Culturism si Fitness va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 20-25 noiembrie, iar actorul…