Cupa Presei la TIR în Poligonul de la Urişor. Gherleanul.ro – pe primul loc (VIDEO/FOTO)

Baza 4 Logistică Transilvania a organizat ieri, la fel ca în fiecare an, Cupa Presei la TIR. Evenimentul care face parte din cadrul manifestărilor dedicate Zilei Armatei s-a desfăşurat în poligonul militar din Urisor. Jurnalişti de la Dejeanul.ro, Radio Fir, Gherleanul.ro, Gherla INFO, Antena 1 şi Prima TV au răspuns prezent invitaţiei şi s-au înarmat cu celebrele arme AK47.

Adrian Loghin de la Dejeanul.ro, Radio FIR şi Gherleanul.ro a obţinut locul I după ce a reuşit să ţintească 172 de puncte din 200 posibile. Pe locul doi s-a clasat Szabo Szilard de la Someşeanul.ro şi Prima TV, iar podiumul a fost întregit de Nagy Robert (Antena 1).

 

 

 

 

De asemenea, în cadrul probei “duelul de foc” Sigismund Lapohos (Gherla INFO) a ieşit câştigător. Proba a constat în dueluri 1 la 1: cel care a doborât ţintele în cel mai scurt timp a ieşit învingător.

Participanţii au fost felicitaţi de colonelul Vasile Iojiban, după care au fost invitaţi să guste mâncarea tradiţională din armata: iahnie de fasole cu cârnaţi.

 

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…