Cupa Presei la TIR în Poligonul de la Urişor. Gherleanul.ro – pe primul loc (VIDEO/FOTO)

Baza 4 Logistică Transilvania a organizat ieri, la fel ca în fiecare an, Cupa Presei la TIR. Evenimentul care face parte din cadrul manifestărilor dedicate Zilei Armatei s-a desfăşurat în poligonul militar din Urisor. Jurnalişti de la Dejeanul.ro, Radio Fir, Gherleanul.ro, Gherla INFO, Antena 1 şi Prima TV au răspuns prezent invitaţiei şi s-au înarmat cu celebrele arme AK47.

Adrian Loghin de la Dejeanul.ro, Radio FIR şi Gherleanul.ro a obţinut locul I după ce a reuşit să ţintească 172 de puncte din 200 posibile. Pe locul doi s-a clasat Szabo Szilard de la Someşeanul.ro şi Prima TV, iar podiumul a fost întregit de Nagy Robert (Antena 1).

 

 

 

 

De asemenea, în cadrul probei “duelul de foc” Sigismund Lapohos (Gherla INFO) a ieşit câştigător. Proba a constat în dueluri 1 la 1: cel care a doborât ţintele în cel mai scurt timp a ieşit învingător.

Participanţii au fost felicitaţi de colonelul Vasile Iojiban, după care au fost invitaţi să guste mâncarea tradiţională din armata: iahnie de fasole cu cârnaţi.

 

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, National
shares0 views
Actualitate, National
shares0 views

Prognoza METEO. Cum va fi vremea la sfârşitul lunii februarie

Adrian Loghin - Feb 20, 2018

Se pare că temperaturile se află într-o ușoară creștere în această perioadă, ajungând ca maximele să fie pozitive, iar vremea…

Actualitate, Social-cultură, Sport
shares0 views
Actualitate, Social-cultură, Sport
shares0 views

“Crosul Caritabil: Alerg pentru Sonia” la Gherla

Adrian Loghin - Feb 20, 2018

Clubul Sportiv Firekick Boxing invită toţi iubitorii de sport la "Crosul Caritabil: Alerg pentru Sonia". Evenimentul va avea loc sâmbătă,…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Urmărire pe o stradă din Dej. Cum a încercat un tânăr beat să îi păcălească pe poliţişti

Admin - Feb 20, 2018

Poliţiştii rutieri au reţinut pentru 24 de ore un tânăr depistat la volanul unui autoturism, care nu a oprit la…