Cupa Presei la TIR în Poligonul de la Urişor. Gherleanul.ro – pe primul loc (VIDEO/FOTO)

Baza 4 Logistică Transilvania a organizat ieri, la fel ca în fiecare an, Cupa Presei la TIR. Evenimentul care face parte din cadrul manifestărilor dedicate Zilei Armatei s-a desfăşurat în poligonul militar din Urisor. Jurnalişti de la Dejeanul.ro, Radio Fir, Gherleanul.ro, Gherla INFO, Antena 1 şi Prima TV au răspuns prezent invitaţiei şi s-au înarmat cu celebrele arme AK47.

Adrian Loghin de la Dejeanul.ro, Radio FIR şi Gherleanul.ro a obţinut locul I după ce a reuşit să ţintească 172 de puncte din 200 posibile. Pe locul doi s-a clasat Szabo Szilard de la Someşeanul.ro şi Prima TV, iar podiumul a fost întregit de Nagy Robert (Antena 1).

 

 

 

 

De asemenea, în cadrul probei “duelul de foc” Sigismund Lapohos (Gherla INFO) a ieşit câştigător. Proba a constat în dueluri 1 la 1: cel care a doborât ţintele în cel mai scurt timp a ieşit învingător.

Participanţii au fost felicitaţi de colonelul Vasile Iojiban, după care au fost invitaţi să guste mâncarea tradiţională din armata: iahnie de fasole cu cârnaţi.

 

Stiri care te-ar putea interesa

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Minor de 15 ani din Gherla arestat pentru tâlhărie

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Se deschide un nou radio la Dej

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Un nou radio va fi lansat la Dej. Este vorba de EBS Radio deţinut, se pare, de omul de afaceri Daniel…