De trei nopţi, mai multe străzi din Gherla au fost lăsate în beznă totală

Jul 06, 2014
1 Comments

Străzile George Coşbuc, Crişan, Armenească şi Mihai Viteazul au fost lăsate, de trei nopţi încoace, într-o beznă totală.

Alimentarea cu energie electrică nu este sistată pentru consumatorii de pe respectivele străzi, însă iluminatul public este inexistent. Gherlenii care se întorc seara acasă de la muncă, din oraş sau de la Zilele Municipiului au nevoie de lanterne pentru a vedea pe unde calcă. În plus, există pericolul să se producă acte violente pe aceste străzi, deoarece agresorii acţionează numai în zonele slab luminate.

Contactaţi, cei de la compania Electrica au declarat, printr-un angajat la call-center, că nu ştiau de această problemă, deşi aceasta persistă de trei nopţi. Sesizarea a fost trimisă mai departe, urmând ca o echipă de specialişti să se deplaseze la faţa locului pentru a evalua problema.

Potrivit aceluiaşi reprezentant, faptul că mai multe străzi din Gherla se scaldă într-o beznă totală nu are vreo legătură cu Primăria Gherla şi cu faptul că în această perioadă se consumă mai multă energie electrică din cauza organizării Zilelor Municipiului Gherla.

Revenim cu detalii!

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

O femeie din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a prezentat la școală un certificat de vaccinare fals pentru copilul său

Admin - Oct 23, 2021

O femeie din Cluj s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi prezentat la școală un certificat de vaccinare…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Focuri de armă în trafic la Turda! Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat

Admin - Oct 21, 2021

A fost urmărire ca în filme pe străzile din Cluj. Un poliţist din Turda a tras mai multe focuri de…

Social
shares0 views
Social
shares0 views

Direcția Asistență Socială Gherla distribuie lapte praf gratuit

Admin - Oct 21, 2021

Primăria Municipiului Gherla prin Direcția Asistență Socială vă aduce la cunoștință că începând de ieri, 20 octombrie 2021, va distribui…