De trei nopţi, mai multe străzi din Gherla au fost lăsate în beznă totală

Jul 06, 2014
1 Comments

Străzile George Coşbuc, Crişan, Armenească şi Mihai Viteazul au fost lăsate, de trei nopţi încoace, într-o beznă totală.

Alimentarea cu energie electrică nu este sistată pentru consumatorii de pe respectivele străzi, însă iluminatul public este inexistent. Gherlenii care se întorc seara acasă de la muncă, din oraş sau de la Zilele Municipiului au nevoie de lanterne pentru a vedea pe unde calcă. În plus, există pericolul să se producă acte violente pe aceste străzi, deoarece agresorii acţionează numai în zonele slab luminate.

Contactaţi, cei de la compania Electrica au declarat, printr-un angajat la call-center, că nu ştiau de această problemă, deşi aceasta persistă de trei nopţi. Sesizarea a fost trimisă mai departe, urmând ca o echipă de specialişti să se deplaseze la faţa locului pentru a evalua problema.

Potrivit aceluiaşi reprezentant, faptul că mai multe străzi din Gherla se scaldă într-o beznă totală nu are vreo legătură cu Primăria Gherla şi cu faptul că în această perioadă se consumă mai multă energie electrică din cauza organizării Zilelor Municipiului Gherla.

Revenim cu detalii!

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Divertisment
shares0 views
Actualitate, Divertisment
shares0 views

Benficii după UNTOLD 2022: Peste 60 de milioane de euro rămân în Cluj

Admin - Aug 12, 2022

Cea de-a șaptea ediție UNTOLD a fost una cu adevărat memorabilă, atât pentru fani și pentru artiști, cât și pentru…

Actualitate, Divertisment
shares0 views
Actualitate, Divertisment
shares0 views

Direcţia 5, Angela Rusu, Aurel Tămaş la festivalul Armenopolis de la Gherla

Admin - Aug 11, 2022

Direcţia 5, Angela Rusu, Aurel Tămaş, Ad Libitum Voices vor susţine concerte la festivalul Armenopolis de la Gherla. Evenimentul va…

Actualitate, Social
shares0 views
Actualitate, Social
shares0 views

Pelerinajul de la Nicula

Admin - Aug 10, 2022

Tradiționalul pelerinaj de la Nicula, care va avea loc cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, hramul mănăstirii din deal, se…