Dejul nu are apă de 3 zile! Compania de Apă: Nu ştim când va ajunge noua piesă pentru conducta avariată (AUDIO)

În cadrul emisunii “Cu cărţile pe faţă” moderată astăzi de Ioana Jeler la Radio Fir s-a discutat despre criza apei de la Dej. Invitaţi au fost primarul Morar Costan, jurnalistul Alex Prunean şi prin telefon Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă “Someş”. În cadrul discuţiei de la radio, purtătorul de cuvânt a transmis că nu ştie când vor avea dejenii, din nou, apă la robinete, deoarece în aceste momente “o nouă piesă este pe drum”.

Se lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei într-un timp cât mai scurt. Lucrarea de cuplare se realizează de o firmă contractată de noi (n.r. Compania de Apă “Someş”) pe baza unui proiect realizat de Primăria Mintiu Gherlii. Acel proiect prevede toată tehnologia şi piesele de care este nevoie. Noi am angajat, conform legii, contractorul.

Toată lucrarea trebuia realizată fără ca cineva să fie afectat de întreruperea cu alimentare a apei. Din păcate, dificultăţi neprevăzute, imprevizibile au făcut ca firma să nu poată realiza cuplarea” a declarat Croitoru.

Întrebat de moderatoarea Ioana Jeler unde este directorul Companiei de Apă “Someş” şi de ce nu se afla la faţa locului, Lucian Croitoru, purtătorul societăţii respective, a declarat că “Cu ce v-ar ajuta pe dumneavoastră dacă domnul director ar fi prezent la faţa locului?“.

Realizatoarea emisiunii radio a continuat şi a transmis că “dejenii cer demisia directorului pentru neplăcerile cauzate în aceste trei zile. Vă rugăm să îi transmiteţi asta. Directorul Ciatarâş ar fi putut să se deplaseze în zona măcar din punct de vedere moral“.

În continuare, Lucian Croitoru a declarat că în aceste momente o nouă piesă este pe drum: “Sperăm să ţină această nouă soluţie tehnică (…) N-aş putea să vă spun când va ajunge această piesă. Când ajunge vom relua lucru şi vom încerca noua soluţie.

Astfel, nu se ştie când vor avea dejenii apa la robinete. Discuţia de la Radio Fir o puteţi asculta mai jos:

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat beat, prins la volan pe strada Liviu Rebreanu din Gherla

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează un bărbat din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, după ce l-au depistat conducând sub influenţa băuturilor…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Ţaga | Doi bărbaţi au ajuns în spatele gratiilor după ce au furat un card bancar

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi cercetaţi pentru furt calificat, operaţiuni financiare…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Peste 1000 de jandarmi, poliţişti, pompieri din Cluj-Napoca asigură măsurile de siguranţă la festivalul ”Electric Castle”

Gherleanul - Jul 17, 2018

  Cu prilejul desfăşurării festivalului ”Electric Castle”, care va avea loc în zona Castelului ”Banffy” din localitatea Bonţida, jud. Cluj,…