Dejul nu are apă de 3 zile! Compania de Apă: Nu ştim când va ajunge noua piesă pentru conducta avariată (AUDIO)

În cadrul emisunii “Cu cărţile pe faţă” moderată astăzi de Ioana Jeler la Radio Fir s-a discutat despre criza apei de la Dej. Invitaţi au fost primarul Morar Costan, jurnalistul Alex Prunean şi prin telefon Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă “Someş”. În cadrul discuţiei de la radio, purtătorul de cuvânt a transmis că nu ştie când vor avea dejenii, din nou, apă la robinete, deoarece în aceste momente “o nouă piesă este pe drum”.

Se lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei într-un timp cât mai scurt. Lucrarea de cuplare se realizează de o firmă contractată de noi (n.r. Compania de Apă “Someş”) pe baza unui proiect realizat de Primăria Mintiu Gherlii. Acel proiect prevede toată tehnologia şi piesele de care este nevoie. Noi am angajat, conform legii, contractorul.

Toată lucrarea trebuia realizată fără ca cineva să fie afectat de întreruperea cu alimentare a apei. Din păcate, dificultăţi neprevăzute, imprevizibile au făcut ca firma să nu poată realiza cuplarea” a declarat Croitoru.

Întrebat de moderatoarea Ioana Jeler unde este directorul Companiei de Apă “Someş” şi de ce nu se afla la faţa locului, Lucian Croitoru, purtătorul societăţii respective, a declarat că “Cu ce v-ar ajuta pe dumneavoastră dacă domnul director ar fi prezent la faţa locului?“.

Realizatoarea emisiunii radio a continuat şi a transmis că “dejenii cer demisia directorului pentru neplăcerile cauzate în aceste trei zile. Vă rugăm să îi transmiteţi asta. Directorul Ciatarâş ar fi putut să se deplaseze în zona măcar din punct de vedere moral“.

În continuare, Lucian Croitoru a declarat că în aceste momente o nouă piesă este pe drum: “Sperăm să ţină această nouă soluţie tehnică (…) N-aş putea să vă spun când va ajunge această piesă. Când ajunge vom relua lucru şi vom încerca noua soluţie.

Astfel, nu se ştie când vor avea dejenii apa la robinete. Discuţia de la Radio Fir o puteţi asculta mai jos:

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat arestat pentru şantaj şi camătă

Gherleanul - Jan 23, 2019

Polițiștii de investigații criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și camătă,…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Pompier rămas încarcerat după ce autospeciala cu care se deplasa la un accident s-a izbit de un TIR

Gherleanul - Jan 23, 2019

O autospecială de pompieri care mergea la un accident rutier produs în judeţul Cluj s-a izbit de un TIR, iar un…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat din Dej încarcerat la Gherla! Acesta a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Gherleanul - Jan 22, 2019

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția municipiului Dej au pus în aplicare un mandat de executare a unei…