Dejul nu are apă de 3 zile! Compania de Apă: Nu ştim când va ajunge noua piesă pentru conducta avariată (AUDIO)

În cadrul emisunii “Cu cărţile pe faţă” moderată astăzi de Ioana Jeler la Radio Fir s-a discutat despre criza apei de la Dej. Invitaţi au fost primarul Morar Costan, jurnalistul Alex Prunean şi prin telefon Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă “Someş”. În cadrul discuţiei de la radio, purtătorul de cuvânt a transmis că nu ştie când vor avea dejenii, din nou, apă la robinete, deoarece în aceste momente “o nouă piesă este pe drum”.

Se lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei într-un timp cât mai scurt. Lucrarea de cuplare se realizează de o firmă contractată de noi (n.r. Compania de Apă “Someş”) pe baza unui proiect realizat de Primăria Mintiu Gherlii. Acel proiect prevede toată tehnologia şi piesele de care este nevoie. Noi am angajat, conform legii, contractorul.

Toată lucrarea trebuia realizată fără ca cineva să fie afectat de întreruperea cu alimentare a apei. Din păcate, dificultăţi neprevăzute, imprevizibile au făcut ca firma să nu poată realiza cuplarea” a declarat Croitoru.

Întrebat de moderatoarea Ioana Jeler unde este directorul Companiei de Apă “Someş” şi de ce nu se afla la faţa locului, Lucian Croitoru, purtătorul societăţii respective, a declarat că “Cu ce v-ar ajuta pe dumneavoastră dacă domnul director ar fi prezent la faţa locului?“.

Realizatoarea emisiunii radio a continuat şi a transmis că “dejenii cer demisia directorului pentru neplăcerile cauzate în aceste trei zile. Vă rugăm să îi transmiteţi asta. Directorul Ciatarâş ar fi putut să se deplaseze în zona măcar din punct de vedere moral“.

În continuare, Lucian Croitoru a declarat că în aceste momente o nouă piesă este pe drum: “Sperăm să ţină această nouă soluţie tehnică (…) N-aş putea să vă spun când va ajunge această piesă. Când ajunge vom relua lucru şi vom încerca noua soluţie.

Astfel, nu se ştie când vor avea dejenii apa la robinete. Discuţia de la Radio Fir o puteţi asculta mai jos:

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tâlhărie pe o stradă din Dej! Agresorii sunt doi tineri de 18 şi 16 ani

Gherleanul - Oct 17, 2018

Polițiștii din Dej au identificat și depistat doi tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării. O persoană a fost reținută pentru…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | A fost asfaltat drumul judeţean Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu

Gherleanul - Oct 17, 2018

Au fost asfaltaţi cei peste 10 km ai drumului județean DJ 161 Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu, lucrare…

Actualitate, Sport
shares0 views
Actualitate, Sport
shares0 views

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger vine la Cluj! Când îl poţi vedea

Gherleanul - Oct 17, 2018

Cupa Mondiala de Culturism si Fitness va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 20-25 noiembrie, iar actorul…