Dorin Fodor, unul dintre militarii decedaţi în accidentul aviatic, a fost înmormântat la Ţaga – FOTO

Nov 25, 2014
1 Comments

Militarul Dorin Fodor a fost înmormântat, astăzi, la ora 11, la cimitirul din comuna Ţaga, satul natal al acestuia. Dorin Fodor avea 43 de ani, era căsătorit şi avea şi doi băieţi. La slujba de înmormântare au participat toţi sătenii din Ţaga, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa militarului.

Reamintim că un elicopter militar s-a prăbuşit, acum patru zile, în judeţul Sibiu. La bordul aparatului de zbor se aflau zece pasageri, dintre care opt şi-au pierdut viaţa. Cei opt militari decedati sunt comandor Artur-Grigore Palfi (46 ani), căpitan medic Rareş-Cosmin Moldovan (34 ani), căpitan Răzvan-Aurel Moldovan (29 ani), sublocotenentul Andrei-Cătălin Apostol (25 ani), maistrul militar cls. I Paul Bădescu (41 ani), maistrul militar cls. II Dorin Fodor (43 ani), maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gădălean (33 ani), maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip (30 ani).

Unul dintre supravieţuitorii accidentului este Valentin Bora din Jichişu de Jos. “E stabil hemodinamic, a fost intubat, sedat. Are o suprafaţă destul de extinsă arsă şi a fost sedat ca să nu simtă durerea. La locul accidentului era conştient iniţial”, a declarat medicul-şef de gardă de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Turucz Emilia.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Grav accident între Gherla şi Fizeşu Gherlii! Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite (FOTO)

Admin - Dec 03, 2021

Un accident rutier a avut loc azi, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C, fiind implicate două autovehicule. Din…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Cutremur în apropiere de Dej

Admin - Dec 02, 2021

Un cutremur de suprafață, s-a produs, joi, în județul Cluj, conform Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului,…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Țaga prins la pescuit cu o plasă-setcă monofilament

Admin - Dec 02, 2021

La data de 1 decembrie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire…