Doua surori au murit impreuna cu copiii lor intr-un accident in Satu Mare (VIDEO)

Accident inspaimantator intr-o localitate din Satu Mare. Doua surori de 35 si 42 de ani care se aflau in masina cu copii lor de 18, respectiv 5 ani, au murit dupa ce masina lor s-a izbit frontal de o alta, condusa de un tanar de 21 de ani.

Acesta din urma este singurul supravietuitor, dar nu a putut sa le spuna politistilor ce s-a intamplat, pentru ca se afla in stare de soc. Ofiterii trebuie sa afle cine a gresit.

Accidentul s-a produs la iesirea din localitatea Livada, insa din pacate nu exista martori care sa le ofere politistilor indicii cu privire la ce s-a intamplat. Cert este ca soferii aflati in trafic l-au vazut pe tanarul care a supravietuit ca cerea ajutor pe sosea. Cele doua masini au ajuns in camp, iar cele doua surori si unul dintre baietii lor, in varsta de 18 ani au murit pe loc. Un alt copil in varsta de 5 ani era grav ranit si a fost chemat de urgenta un elicopter SMURD.

Din nefericire insa la scurt timp si copilul de 5 ani a murit. Rudele chemate de urgenta la fata locului au trait un soc.

Una dintre cele doua surori tocmai venise din Ungaria acasa in vacanta. Soferul in varsta de 21 de ani a fost si el transportat la spital. Cand isi va reveni va fi audiat de politisti, ca sa le spuna ce isi aminteste ca s-a intamplat.