Echipele gherlene  de fotbal au debutat cu dreptul în Liga a IV-a

La sfârşitul săptămânii a început noua ediţie a campionatului ligii a IV-a, competiţie în care sunt angrenate două echipe din municipiul Gherla. Armenopolis antrenat de prof. Cristian Vedean a reuşit să termine victorios partida din deplasare, cu Sporting Apahida, noua promovată în acest eşalon fotbalistic.

Gherlenii au câştigat cu scorul de 2-1 (1-1) prin golurile marcate de Marian Ionuţ (minutul 32) şi Radu Danciu (minutul 47).

Cealaltă formaţie din Gherla, cu şanse mari de a ocupa la sfârşitul campionatului un loc pe podium, Atletic Olimpia, jucând pe stadionul din parc pur şi sumplu a surclasat vecina din Mintiu Gherlii, Vulturul.

După o primă repriză echilibrată, gruparea pregătită de Kilin Csaba şi Adrian Trif a câştigat cu scorul de 5-0 (1-0). Punctele gazdelor au fost înscrise de Mihai  Szabo (minutele 43 şi 70),  Cosmin Mureşan (minutele 51 şi 80) şi  Marcel Fodor  (minutul 83).

În etapa a doua Armenopolis va evolua pe teren propriu împotriva formaţiei FC Viitorul Mihai Georgescu, iar Atletic Olimpia se va deplasa la Viile Dejului.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

National
shares0 views
National
shares0 views

O nouă zi declarată sărbătoare legală şi nelucrătoare: Vinerea Mare

Adrian Loghin - Feb 23, 2018

Senatorii au aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, iniţiat de deputatul UDMR Szabo Odon, care prevede că…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de 2 milioane de euro. Au avut loc percheziții şi în Cluj și Sălaj

Adrian Loghin - Feb 23, 2018

La data de 22 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cu sprijinul…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Pompierii dejeni intervin în Ghirolt. O bovină a căzut într-un canal

Adrian Loghin - Feb 23, 2018

Pompierii din Dej intervin, în aceste momente, în satul Ghirolt de lângă Gherla. Aceştia au fost anunţaţi să intervină la…