Echipele gherlene  de fotbal au debutat cu dreptul în Liga a IV-a

La sfârşitul săptămânii a început noua ediţie a campionatului ligii a IV-a, competiţie în care sunt angrenate două echipe din municipiul Gherla. Armenopolis antrenat de prof. Cristian Vedean a reuşit să termine victorios partida din deplasare, cu Sporting Apahida, noua promovată în acest eşalon fotbalistic.

Gherlenii au câştigat cu scorul de 2-1 (1-1) prin golurile marcate de Marian Ionuţ (minutul 32) şi Radu Danciu (minutul 47).

Cealaltă formaţie din Gherla, cu şanse mari de a ocupa la sfârşitul campionatului un loc pe podium, Atletic Olimpia, jucând pe stadionul din parc pur şi sumplu a surclasat vecina din Mintiu Gherlii, Vulturul.

După o primă repriză echilibrată, gruparea pregătită de Kilin Csaba şi Adrian Trif a câştigat cu scorul de 5-0 (1-0). Punctele gazdelor au fost înscrise de Mihai  Szabo (minutele 43 şi 70),  Cosmin Mureşan (minutele 51 şi 80) şi  Marcel Fodor  (minutul 83).

În etapa a doua Armenopolis va evolua pe teren propriu împotriva formaţiei FC Viitorul Mihai Georgescu, iar Atletic Olimpia se va deplasa la Viile Dejului.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…