Echipele gherlene  de fotbal au debutat cu dreptul în Liga a IV-a

La sfârşitul săptămânii a început noua ediţie a campionatului ligii a IV-a, competiţie în care sunt angrenate două echipe din municipiul Gherla. Armenopolis antrenat de prof. Cristian Vedean a reuşit să termine victorios partida din deplasare, cu Sporting Apahida, noua promovată în acest eşalon fotbalistic.

Gherlenii au câştigat cu scorul de 2-1 (1-1) prin golurile marcate de Marian Ionuţ (minutul 32) şi Radu Danciu (minutul 47).

Cealaltă formaţie din Gherla, cu şanse mari de a ocupa la sfârşitul campionatului un loc pe podium, Atletic Olimpia, jucând pe stadionul din parc pur şi sumplu a surclasat vecina din Mintiu Gherlii, Vulturul.

După o primă repriză echilibrată, gruparea pregătită de Kilin Csaba şi Adrian Trif a câştigat cu scorul de 5-0 (1-0). Punctele gazdelor au fost înscrise de Mihai  Szabo (minutele 43 şi 70),  Cosmin Mureşan (minutele 51 şi 80) şi  Marcel Fodor  (minutul 83).

În etapa a doua Armenopolis va evolua pe teren propriu împotriva formaţiei FC Viitorul Mihai Georgescu, iar Atletic Olimpia se va deplasa la Viile Dejului.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Doi bărbaţi din Hunedoara au fost prinşi la furat în Dej

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Polițiștii din Dej au depistat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și furt. La data de 19…

National
shares0 views
National
shares0 views

Deputatii au respins majorarea alocațiilor copiilor la 200 de lei

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Deputații au respins, marți, un proiect de lege care prevede majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei pe lună.…

Sport
shares0 views
Sport
shares0 views

Gherla pedalează – eveniment vineri de la ora 13

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Vineri, 22 septembrie, de la ora 13,00 în municipiul Gherla are loc o nouă ediţie a compeţiţiei cicliste „Gherla pedalează”,…