Eu cu cine votez? Campania electorală văzută de la Gherla

Cele 15 partide şi alianţe politice sau electorale şi cei 8 candidaţi independenţi care participă la alegerile europarlamentare au intrat, din 25 aprilie în campanie electorală, pentru 30 de zile. La scrutinul din 25 mai urmează să fie aleşi cei 32 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European.

Pentru ca electoratul să fie informat, Primăria Gherla a stabilit ca locurile speciale de afişaj electoral şi panouri electorale să fie instalate în fata sediilor partidelor politice şi la intrarea în Parcul Mic.

La Gherla, PSD a început campania electorală în forţă, alocând pentru aceasta sume importante de bani, care se reflectă în numărul mare de bannere şi afişe. Membrii partidului au împânzit oraşul cu bannere PSD pe care apare candidata Corina Creţu, alături de premierul Victor Ponta. Cu toate acestea, PSD este acuzat de către democrat-liberali că a furat startul campaniei, printr-o reclamă de pe mai multe panouri din judeţul Cluj (unul chiar şi în Gherla), prin intermediul căreia social-democraţii s-ar lăuda cu susţinerea financiară a autostrăzii Transilvania.

Membrii PDL Gherla au montat deja şi ei bannere pe strada principală din oraş şi, bineînţeles, în locurile special amenajate de primărie.

PNL Gherla a început mai greu campania electorală. PNL-istii nu au instalat nici un banner electoral prin Gherla, însă aceştia îşi fac campania electorală în fata sediului şi la intrarea în Parcul Mic. Zilele trecute, membrii partidului au mai instalat panouri electorale pe domenii private, după acceptul proprietarilor.

TNL Gherla

 

 

 

 

 

 

 

PNL şi PSD Gherla sunt singurele partide politice din oraş care îşi fac campanie electorală şi pe Facebook.

Celelalte partide politice sau alianţe şi cei 8 candidaţi independenţi au campanie electorală într-o mică măsură sau chiar deloc în municipiul Gherla.

În concluzie, până acum campania electorală la nivel de Gherla şi nu numai, este amorţită şi nu a adus până acum evenimente importante pe scenă politică din Gherla.

Tu cu cine votezi la europarlamentare?
[yop_poll id=”6″]

sursa foto: www.facebook.com

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Au demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca (FOTO)

Admin - Jul 23, 2021

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca. Anterior acestei operațiuni a fost…

Actualitate, Social
shares0 views
Actualitate, Social
shares0 views

Bobâlna își face brand de comună

Admin - Jul 23, 2021

Din dorința de a dezvolta spiritul antreprenorial din mediul rural, membrii din Cluj ai Romanian Business Leaders (RBL) au pus…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Accident rutier grav în Jucu! O femeie a murit după impactul dintre o maşină şi un TIR (FOTO)

Admin - Jul 22, 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 1C Cluj-Napoca – Gherla,…