Expoziţia persoanelor cu nevoi speciale la Gherla

La începutul acestei săptămâni la Gherla s-a deschis o expoziţie cu lucrările personelor cu nevoi speciale din localitate.  Noua manifestarea de artă poartă denumirea „Noi”.

Este vorba de o lume mai specială, autorii exponantelor fiind tinerii de la „Caritas Eparhial Greco-Catolic” Gherla. Tot ce se află pe pereţii sălilor din centrul oraşului oglindesc lumea lor.

La vernisaj s-au prezentat singuri: „ Numim această expoziţie „Noi”, pentru că este vorba despre noi… Toţi facem parte din această lume. Fiecare   este capabil să facă diverse       lucruri, fiecare este unic şi valoros! Ne gândim vreodată la cei care sunt diferiţi de noi?” Sunt gânduri exprimate la prezentarea creaţiilor lor. Ei ne oferă existenţa lor şi o exprimă prin lucrări realizate cu răbdare, minuţiozitate, efort, emoţie… Sunt lucrările unui număr de 15 tineri de la „Caritas Eparhial Greco-Catolic” Gherla.

Artizanat, desene,  lucru manual,  flori şi alte creaţii originale sunt prezentate publicului care în perioada 4 – 15 septembrie 2017  trece  pragul Centrului Turistic din Piaţa Libertăţii. Merită să înşirăm autorii acestor adevărate opere de artă: Ana Bob, Erika Bodea, Teodora Buda, Mihai Chezan, Florin Costea, Ligia Hedeşiu, Lucian Roman, Anamaria Pop, Gheorghe Pop, Robert Pap, Ramona Santo , Andreea Sabo, Ioana Silveşan, Adriana Gujan şi Neluţa Doboş. Adevărate talente, care, iată, apar şi în faţa gherlenilor cu lucrările realizate în ultima perioadă şi cu care chiar se mândresc.

Expoziţia „Noi” de la Gherla poate fi vizitată de luni până vineri între orele 8,00-15,00 la Centrul Turistic Gherla.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…