Expoziţia persoanelor cu nevoi speciale la Gherla

La începutul acestei săptămâni la Gherla s-a deschis o expoziţie cu lucrările personelor cu nevoi speciale din localitate.  Noua manifestarea de artă poartă denumirea „Noi”.

Este vorba de o lume mai specială, autorii exponantelor fiind tinerii de la „Caritas Eparhial Greco-Catolic” Gherla. Tot ce se află pe pereţii sălilor din centrul oraşului oglindesc lumea lor.

La vernisaj s-au prezentat singuri: „ Numim această expoziţie „Noi”, pentru că este vorba despre noi… Toţi facem parte din această lume. Fiecare   este capabil să facă diverse       lucruri, fiecare este unic şi valoros! Ne gândim vreodată la cei care sunt diferiţi de noi?” Sunt gânduri exprimate la prezentarea creaţiilor lor. Ei ne oferă existenţa lor şi o exprimă prin lucrări realizate cu răbdare, minuţiozitate, efort, emoţie… Sunt lucrările unui număr de 15 tineri de la „Caritas Eparhial Greco-Catolic” Gherla.

Artizanat, desene,  lucru manual,  flori şi alte creaţii originale sunt prezentate publicului care în perioada 4 – 15 septembrie 2017  trece  pragul Centrului Turistic din Piaţa Libertăţii. Merită să înşirăm autorii acestor adevărate opere de artă: Ana Bob, Erika Bodea, Teodora Buda, Mihai Chezan, Florin Costea, Ligia Hedeşiu, Lucian Roman, Anamaria Pop, Gheorghe Pop, Robert Pap, Ramona Santo , Andreea Sabo, Ioana Silveşan, Adriana Gujan şi Neluţa Doboş. Adevărate talente, care, iată, apar şi în faţa gherlenilor cu lucrările realizate în ultima perioadă şi cu care chiar se mândresc.

Expoziţia „Noi” de la Gherla poate fi vizitată de luni până vineri între orele 8,00-15,00 la Centrul Turistic Gherla.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Doi bărbaţi din Hunedoara au fost prinşi la furat în Dej

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Polițiștii din Dej au depistat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și furt. La data de 19…

National
shares0 views
National
shares0 views

Deputatii au respins majorarea alocațiilor copiilor la 200 de lei

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Deputații au respins, marți, un proiect de lege care prevede majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei pe lună.…

Sport
shares0 views
Sport
shares0 views

Gherla pedalează – eveniment vineri de la ora 13

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Vineri, 22 septembrie, de la ora 13,00 în municipiul Gherla are loc o nouă ediţie a compeţiţiei cicliste „Gherla pedalează”,…