Expoziţie Ceasuri cu Cuc la Centrul Turistic Gherla

În perioada 2 – 31 iulie 2018 la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Gherla este deschisă Expoziţia de Ceasuri cu Cuc,  o prezentare mai inedită al acestor ceasuri, printre care găsim şi unul de miniatură, un exponat de excepţie.

Expun 24 de Ceasuri cu Cuc cunoscuţii colecţionari Bereczki Tiberiu Ioan (consilier în Consiliul Local Gherla) şi pensionarul Boerean Ionel.

Tot ei au mai avut o expoziţie de acest gen în luna noiembrie 2017, când  exponatele s-au bucurat de mare succes în rândul vizitatorilor (printre care s-au aflat şi mai multe grupuri de turişti străini).

Vernisajul va avea loc marţi, 10 iulie 2018 , orele 20,00. Cu acest prilej se va desfăşura şi un program artistic susţinut de solista Ramona Lobonţ şi formaţia Mixed Generations.

Expoziţia stă la dispoziţia publicului în perioada 2 iulie – 31 iulie 2018, de luni până vineri în intervalul orar  8,00-15,00.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Şofer din Fizeşu Gherlii prins beat la volan în Nicula

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla cercetează un bărbat, din Fizeşu-Gherlii, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bătaie într-un bar din Cluj! Agresorul a fost prins de poliţişti

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii clujeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unei agresiuni într-un local public de pe Calea Moţilor, din municipiu.…

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Ultimele pregătiri la Electric Castle | Mai sunt 48 de ore până când începe festivalul de la Castelul Banffy

Gherleanul - Jul 16, 2018

Ediția a 6-a a Electric Castle Festival va debuta, oficial, miercuri, 18 iulie, ora 14:00, odată cu deschiderea porților domeniului…