Expoziţie Ceasuri cu Cuc la Centrul Turistic Gherla

În perioada 2 – 31 iulie 2018 la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Gherla este deschisă Expoziţia de Ceasuri cu Cuc,  o prezentare mai inedită al acestor ceasuri, printre care găsim şi unul de miniatură, un exponat de excepţie.

Expun 24 de Ceasuri cu Cuc cunoscuţii colecţionari Bereczki Tiberiu Ioan (consilier în Consiliul Local Gherla) şi pensionarul Boerean Ionel.

Tot ei au mai avut o expoziţie de acest gen în luna noiembrie 2017, când  exponatele s-au bucurat de mare succes în rândul vizitatorilor (printre care s-au aflat şi mai multe grupuri de turişti străini).

Vernisajul va avea loc marţi, 10 iulie 2018 , orele 20,00. Cu acest prilej se va desfăşura şi un program artistic susţinut de solista Ramona Lobonţ şi formaţia Mixed Generations.

Expoziţia stă la dispoziţia publicului în perioada 2 iulie – 31 iulie 2018, de luni până vineri în intervalul orar  8,00-15,00.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

O maşină a luat foc în parcarea subterană de la Iulius Mall

Gherleanul - Feb 20, 2019

Un incendiu a fost anunţat, în această după-amiază, prin apel la 112. O maşină a luat foc în parcarea subterană…

National
shares0 views
National
shares0 views

Cărțile de identitate vor fi înlocuite! Vor fi introduse elemente noi de securitate

Gherleanul - Feb 20, 2019

UE introduce măsuri de securitate mai stricte pentru cărţile de identitate, pentru a reduce frauda de identitate, anunţă Ministerul Afacerilor Interne. În data…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat ajuns în arest după ce a fost prins la volan fără permis

Gherleanul - Feb 20, 2019

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat, pentru comiterea infracțiunii de conducere…

Leave a Comment

Your email address will not be published.