Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy (FISC) revine cu o nouă ediţie

Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy promite o nouă săptămână de pomină și râs cu lacrimi la Casa de Cultură a Studenților din Cluj.

Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Bobi Dumitraș și Raul Gheba. Cei 5 maeștri ai umorului fin te vor purta printr-o călătorie ce te va da pe spate atât la propriu cât și la figurat.

Săptămâna comediei continuă marți cu un spectacol pus în scenă de Mihai Bendeac și trupa sa. Spectacolul de comedie „Bani din cer”, adus în premieră la Cluj Napoca, va dezvălui spectatorilor comicul situațiilor și ideea perfectă de farsă.

Pe 7 noiembrie Teo, Vio și Costel preiau legătura cu 2 show-uri, unul de la ora 19 și unul de la ora 21. Festivalierii trebuie să fie pe fază aici, căci urmează multe surprize pentru ei.

Alexandru Banciu, Maria Popovici, câștigătoarea ediției iUmor din 2016 și Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie “Beton” ne vor oferi un show de zile mari joi, 8 noiembrie, de la orele 19:00.

Vineri, 9 noiembrie, ne delectăm cu un show de stand-up marca  noua generație de comedianți, din care fac parte Rux, Mane Voicu, Ionuț Rusu și Gabriel Gherghe. Pentru cine nu știe, influencerii, like-urile și stand-up comedy merg mână în mână așa că hai să auzi cele mai noi și proaspete glume.

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00, două nume consacrate ale comediei românești vor ridica sala în picioare. Radu Pietreanu este actorul român ce are în spate 22 de ani de Vacanța Mare, unul dintre cele mai mari fenomene comice ale televiziunii românesti și Doru Octavian Dumitru, maestrul comediant care a testat libertatea în umor, invățând de la Billy Crystal și Whoopie Goldberg.

Tot sâmbătă, de la ora 21:00, îi așteptăm pe Alex Mocanu, Radu Isac și Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului “Suge-o Ramona” și realizator al matinalului Kiss Fm, pentru un umor de calitate, glume peste glume și o sală scuturată bine de aplauze.

Ultima zi de festival îi aduce în fața voastră pe Dan Ţuţu Oficial, Cosmin Natanticu și Dan Badea.  Cei trei vor face  un spectacol ce promite să nu te lase să pleci fără o porție numai bună de râs.

Biletele se pot achiziționa cu acces pe zile, sau la pachet pentru toată săptămâna 5-11 noiembrie. Mai multe informații găsiți pe http://fiscul.eu/.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Accident noaptea trecută pe o stradă din Gherla! Şoferul, fără permis, a fugit de la faţa locului

Gherleanul - May 23, 2019

La data de 22 mai, în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gherla au intervenit la un eveniment…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | Lucrările derulate pe DJ 109C Gherla – Fizeșu Gherlii – Țaga – Geaca – DN16 au intrat în faza de asfaltare

Gherleanul - May 23, 2019

Pe drumul judeţean 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca – DN16 lucrările de întreținere au intrat în…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident în lanţ în Urişor! A fost implicat şi un şofer din Gherla

Gherleanul - May 22, 2019

Un accident de circulaţie din care a rezultat vătămarea unei persoane a avut loc astăzi, în jurul orei 12, pe…

Leave a Comment

Your email address will not be published.