Florin Moldovan, fostul şef al Biroului Rutier Dej, s-a stins din viaţă la doar 54 de ani

Moartea a lovit din nou si total nedrept azi noapte. Dupa o viata intreaga in care s-a aflat in slujba cetateanului,  in uniforma de politist,  Comisar sef (R) Florin Moldovan, cel care timp de mai multi ani a condus Biroul Rutier Dej, a trecut la cele vesnice, scrie Dejeanul.ro.

Comisarul Moldovan, asa cum ii placea sa se prezinte, s-a stins azi noapte pe un pat de spital la doar 54 de ani. In urma cu aproximativ doua saptamani s-a simtit rau si s-a prezentat la spital. Au urmat mai multe investigatii, care au scos la iveala in cele din urma o tumora uriasa pe creier ce nu putea fi operata. Nu a trecut mult pana cand si-a pierdut activitatea cerebrala, si a zacut inconstient pe un pat, pana azi noapte, in timp ce toti cunoscutii sperau intr-o minune. Minunea nu s-a produs, si astfel, am ajuns ca incepand de astazi sa vorbim la trecut de cms. sef (R) Florin Moldovan.

Comisar sef (R) Florin Moldovan afost politist timp de 34 de ani, iar o parte din ei a fost Seful Biroului Rutier Dej. In anul 2016 a decis sa puna uniforma in cui si s-a pensionat, dar a continuat sa predea ca si Conferentiar Universitar la Facultatea de Stiinte Juridice din Arad.

Moldovan Iosif Florin s-a nascut in 31 iulie 1964. In perioada 1978 – 1982 a urmat cursurile Liceului Industrial Nr. 7 din Cluj-Napoca. In 1984 a absolvit Scoala Militara de la Campina, iar in 2001 a obtinut diploma de licenta la Universitatea Tibiscus (Facultatea de Drept) din Timisoara. Tot in 2001 a obtinut un Certificat de absolvire curs postuniversitar in domeniul Drept Penal la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes – Bolyai din Cluj-Napoca. In anul 2007 a obtinut Diploma de Doctor in Istorie, specializarea Istoria Statului si Dreptului Romanesc, iar doi ani mai tarziu, Diploma de absolvire master – stiinte europene. In 2010 a devenit membru al Asociatiei Criminalistilor din Romania iar in 2013 al Institutului European de Drept din Viena si al Asociatiei Romane de Stiinte Penale.

In perioada 2008 – 2014 a fost lector universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” si incepand cu 2014, conferentiar universitar. In 1 iunie 2016 a devenit prodecan al Universitatii de Vest „Vasile Goldis” si a participat la Universitatea din Padova unde a prezentat seminarul „Juratorii in istoria altor popoare”.

Pasionat de masini de epoca, cms. sef Florin Moldovan a fost printre cei care au pus bazele Clubului Katifer de la Dej, organizand de mai multe ori in orasul nostru „Intalnirea anuala a posesorilor de broscute”. 

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!!

sursa:  Dejeanul.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…