Fotbalul gherlean se relansează din nou

De când a retrogradat din eşalonul trei al fotbalului nostru, echipa etalon a muncipiului Gherla (oraşul mai are o bună formaţie, Armenopolis) Atletic Olimpia în fiecare an porneşte cu mari ambiţii în returul campionatului.

Aşa se întâmplă şi în prezent. Gruparea „prezidată” de Kilin Csaba şi antrenată de Adrian Trif a început pregătirile în vederea sezonului de primăvară a ligii a IV-a (unde după turul campionatului ocupă locul 3) încă la mijlocul lunii ianuarie, disputănd şi câteva partide amicale.

După ce a  învins la scoruri mari echipele din liga a V-a, Înfrăţirea Livada şi Vulturul  Real Fundătura (ambele meciuri disputându-se pe terenul sintetic din Iclod), trupa gherleană s-a deplasat în Sălaj, la Jibou, unde a  învins clar cu scorul de 4-2 (2-1) formaţia locală, Rapid, ocupanta locului III în campionatul ligii a IV-a Sălaj.

Pentru reprezentanţii Clujului au marcat  Szabó – 2 goluri, Mureşan şi Sergiu Pop, ultimul cel mai experimentat fotbalist al lotului, el evoluând  şi în  liga a III-a la Unirea Dej, Unirea Jucu şi FC Csikszereda. Faţă de lotul folosit în tur, în această iarnă au revenit la gruparea gherleană Bálint Zoltán (transferat de la Unirea Iclod) şi Ovidiu Boldor (ultima dată la Sporting Apahida).

Mai remarcăm cooptarea în echipa mare a 4 juniori talentaţi, printre care se află şi fiul fostului cunoscut jucător gherlean (a jucat şi la CFR Cluj-Napoca!) Ghiţă Oancea, Emanuel.

În cursul acestei săptămâni Atletic Olimpia Gherla susţine două noi partide de verificare. Joi, 22 februarie va juca cu FC U (prima echipă din liga a III-a), iar sâmbătă, 24 februarie cu FC U 2, formaţie ce activează în liga a IV-a. Ambele întîlniri vor avea loc la Cluj-Napoca.

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…