Fotbalul gherlean se relansează din nou

De când a retrogradat din eşalonul trei al fotbalului nostru, echipa etalon a muncipiului Gherla (oraşul mai are o bună formaţie, Armenopolis) Atletic Olimpia în fiecare an porneşte cu mari ambiţii în returul campionatului.

Aşa se întâmplă şi în prezent. Gruparea „prezidată” de Kilin Csaba şi antrenată de Adrian Trif a început pregătirile în vederea sezonului de primăvară a ligii a IV-a (unde după turul campionatului ocupă locul 3) încă la mijlocul lunii ianuarie, disputănd şi câteva partide amicale.

După ce a  învins la scoruri mari echipele din liga a V-a, Înfrăţirea Livada şi Vulturul  Real Fundătura (ambele meciuri disputându-se pe terenul sintetic din Iclod), trupa gherleană s-a deplasat în Sălaj, la Jibou, unde a  învins clar cu scorul de 4-2 (2-1) formaţia locală, Rapid, ocupanta locului III în campionatul ligii a IV-a Sălaj.

Pentru reprezentanţii Clujului au marcat  Szabó – 2 goluri, Mureşan şi Sergiu Pop, ultimul cel mai experimentat fotbalist al lotului, el evoluând  şi în  liga a III-a la Unirea Dej, Unirea Jucu şi FC Csikszereda. Faţă de lotul folosit în tur, în această iarnă au revenit la gruparea gherleană Bálint Zoltán (transferat de la Unirea Iclod) şi Ovidiu Boldor (ultima dată la Sporting Apahida).

Mai remarcăm cooptarea în echipa mare a 4 juniori talentaţi, printre care se află şi fiul fostului cunoscut jucător gherlean (a jucat şi la CFR Cluj-Napoca!) Ghiţă Oancea, Emanuel.

În cursul acestei săptămâni Atletic Olimpia Gherla susţine două noi partide de verificare. Joi, 22 februarie va juca cu FC U (prima echipă din liga a III-a), iar sâmbătă, 24 februarie cu FC U 2, formaţie ce activează în liga a IV-a. Ambele întîlniri vor avea loc la Cluj-Napoca.

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Pasarela pietonală din Gara Gherla va fi modernizată anul viitor

Gherleanul - Dec 18, 2018

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a transmis că pasarela de la Gara Gherla va fi reabilitată. ”În cursul anului 2019, Sucursala…

National
shares0 views
National
shares0 views

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sărbători

Gherleanul - Dec 17, 2018

Guvernul face un cadou bugetarilor înainte de Crăciun. Zilele de luni, 24 decembrie, respectiv 31 decembrie, au fost declarate libere…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Tânăr de 27 de ani dat dispărut! Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112

Gherleanul - Dec 17, 2018

 Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu din 22 noiembrie și…