FOTO | Târg de toamnă la Gherla cu elevi de la Liceul “Ana Ipătescu”

Ziua de vineri, 26 octombrie, a fost o zi de debut pentru elevii claselor pregătitoare de la Liceul Teoretic Ana Ipătescu – Gherla care, îndrumați de învățătoare au realizat o expoziție de lucrări practice specifice anotimpului toamna în cadrul unui proiect extracurricular coordonat de profesoarele Cristurean Daniela și Tecsi Ana-Maria.

Simfonia culorilor și aromelor, este un proiect de toamnă cu vânzare de produse realizate de elevi prin diferite metode: colaj, desene, compoziții din frunze colorate, sculptare în legume și fructe și multe altele, în timpul activităților școlare.

Dulciuri, prăjituri, plăcinte, tarte, fructe, borcane cu zacuscă, compot, murături, gemuri și alte bogății ale toamnei s-au revărsat migălos aranjate de către elevi și părinți, pe cele 4 standuri pregătite în curtea școlii de pe stada Bobâlna.

Copiilor le-a plăcut foarte mult postura de comercianți și nu s –au lăsat păgubași până nu au vândut și ultimul borcan cu dulceață.

Banii adunați se vor folosi ca suport material pentru desfășurarea activităților din cadrul proiectelor în care clasele – elevii sunt implicați, acțiuni umanitare, etc.

În spatele acestui proiect inedit sunt părinții elevilor, care au trudit din greu pentru aceste bunătăți, cărora le mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru bunăvoința cu care au răspuns la susținerea desfășurării acestui târg și dorința de a repeta astfel de acțiuni.

Mulțumim de asemenea și doamnei viceprimar Iulia Trif și domnului primar Ioan Neselean pentru prezența în mijlocul manifestării și a dorinței de încurajare a continuității acestui proiect.” au transmis organizatoarele evenimentului.

Evenimentul a fost la prima apariție și a reușit să provoace un climat destins, elevii au avut șansa de a asista la o lecție în spiritul antreprenoriatului.


Articol realizat de prof. înv.primar Tecsi Ana- Maria

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Accident noaptea trecută pe o stradă din Gherla! Şoferul, fără permis, a fugit de la faţa locului

Gherleanul - May 23, 2019

La data de 22 mai, în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gherla au intervenit la un eveniment…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | Lucrările derulate pe DJ 109C Gherla – Fizeșu Gherlii – Țaga – Geaca – DN16 au intrat în faza de asfaltare

Gherleanul - May 23, 2019

Pe drumul judeţean 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca – DN16 lucrările de întreținere au intrat în…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident în lanţ în Urişor! A fost implicat şi un şofer din Gherla

Gherleanul - May 22, 2019

Un accident de circulaţie din care a rezultat vătămarea unei persoane a avut loc astăzi, în jurul orei 12, pe…

Leave a Comment

Your email address will not be published.