FOTO | Târg de toamnă la Gherla cu elevi de la Liceul “Ana Ipătescu”

Ziua de vineri, 26 octombrie, a fost o zi de debut pentru elevii claselor pregătitoare de la Liceul Teoretic Ana Ipătescu – Gherla care, îndrumați de învățătoare au realizat o expoziție de lucrări practice specifice anotimpului toamna în cadrul unui proiect extracurricular coordonat de profesoarele Cristurean Daniela și Tecsi Ana-Maria.

Simfonia culorilor și aromelor, este un proiect de toamnă cu vânzare de produse realizate de elevi prin diferite metode: colaj, desene, compoziții din frunze colorate, sculptare în legume și fructe și multe altele, în timpul activităților școlare.

Dulciuri, prăjituri, plăcinte, tarte, fructe, borcane cu zacuscă, compot, murături, gemuri și alte bogății ale toamnei s-au revărsat migălos aranjate de către elevi și părinți, pe cele 4 standuri pregătite în curtea școlii de pe stada Bobâlna.

Copiilor le-a plăcut foarte mult postura de comercianți și nu s –au lăsat păgubași până nu au vândut și ultimul borcan cu dulceață.

Banii adunați se vor folosi ca suport material pentru desfășurarea activităților din cadrul proiectelor în care clasele – elevii sunt implicați, acțiuni umanitare, etc.

În spatele acestui proiect inedit sunt părinții elevilor, care au trudit din greu pentru aceste bunătăți, cărora le mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru bunăvoința cu care au răspuns la susținerea desfășurării acestui târg și dorința de a repeta astfel de acțiuni.

Mulțumim de asemenea și doamnei viceprimar Iulia Trif și domnului primar Ioan Neselean pentru prezența în mijlocul manifestării și a dorinței de încurajare a continuității acestui proiect.” au transmis organizatoarele evenimentului.

Evenimentul a fost la prima apariție și a reușit să provoace un climat destins, elevii au avut șansa de a asista la o lecție în spiritul antreprenoriatului.


Articol realizat de prof. înv.primar Tecsi Ana- Maria

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident cu 4 maşini în Cluj! Doi copii au fost răniţi din cauza unui şofer beat

Gherleanul - Nov 21, 2018

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează împrejurările producerii unui accident rutier uşor, în urma căruia doi minori de 5 şi respectiv…

Actualitate, Divertisment
shares0 views
Actualitate, Divertisment
shares0 views

Toţi fanii UNTOLD pot cumpăra începând de astăzi abonamente pentru cel de-al cincilea capitol UNTOLD

Gherleanul - Nov 21, 2018

Deși mai sunt 8 luni până la a cincea ediție a festivalului UNTOLD, interesul pentru abonamente depășește orice așteptări. Zeci…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Accident grav provocat de un şofer din Dej! O femeie şi un copil au ajuns la spital

Gherleanul - Nov 21, 2018

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav  pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca. La data…