Fundaţia „Inima Copilului” oferă mărţişoare de ajutor la Gherla

În ultima perioadă am scris de mai multe ori despre acţiunile caritabile iniţiate de Fundaţia „Inima Copilului” din Cluj-Napoca.

Fiind vorba de o fundaţie de asistenţă socială este de la sine înţeles că are ca scop principal sprijinirea oamenilor nevoiaşi din zona Clujului, dar şi din alte judeţe ale ţării. Să nu uităm că la sfârşitul anului trecut a fost ajutată material o familie cu 11 copii din … Gorj!

Ţinând cont că ne găsim în prejma celor două evenimente din luna martie (Ziua Mărţişorului şi Ziua de 8 Martie) voluntarii fundaţiei sunt angrenaţi în aceste sărbători tradiţionale de la începutul primăverii. Zilele trecute a fost lansat Proiectul „Mărţişor de Ajutor”.

Clujenii (dar şi locuitorii municipiului Gherla) sunt chemaţi să cumpere mărţişoare engros sau en-detail şi ajută astfel un copil defavorizat sau o familie săracă, cu probleme materiale.

Voluntarii fundaţiei au amenajat puncte de vânzare a mărţişoarelor la Cluj-Napoca în locaţiile Piaţa Flora, cartierul Gheorgheni, Piaţa Muzeului, Piaţa Avram Iancu şi în încinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei de pe strada Memorandumului.

De asemenea, în municipiul Gherla se valorifică aceste obiecte de artizanat în plin centru, în Piaţa Libertăţii,    pe aleea din  faţa Casei Municipale de Cultură.

Paralel cu această acţiune de sezon, voluntarii Fundaţiei „Inima Copilului” zilele trecute au sărit şi în ajutorul unui copil bolnav, internat în Spitalul Municipal Gherla, dar au sprijinit financiar mai multe familii nevoiaşe de pe Câmpie. Acţiuni caritabile de mare folos pentru semenii noştri necăjiţi.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…