Fundaţia „Inima Copilului” oferă mărţişoare de ajutor la Gherla

În ultima perioadă am scris de mai multe ori despre acţiunile caritabile iniţiate de Fundaţia „Inima Copilului” din Cluj-Napoca.

Fiind vorba de o fundaţie de asistenţă socială este de la sine înţeles că are ca scop principal sprijinirea oamenilor nevoiaşi din zona Clujului, dar şi din alte judeţe ale ţării. Să nu uităm că la sfârşitul anului trecut a fost ajutată material o familie cu 11 copii din … Gorj!

Ţinând cont că ne găsim în prejma celor două evenimente din luna martie (Ziua Mărţişorului şi Ziua de 8 Martie) voluntarii fundaţiei sunt angrenaţi în aceste sărbători tradiţionale de la începutul primăverii. Zilele trecute a fost lansat Proiectul „Mărţişor de Ajutor”.

Clujenii (dar şi locuitorii municipiului Gherla) sunt chemaţi să cumpere mărţişoare engros sau en-detail şi ajută astfel un copil defavorizat sau o familie săracă, cu probleme materiale.

Voluntarii fundaţiei au amenajat puncte de vânzare a mărţişoarelor la Cluj-Napoca în locaţiile Piaţa Flora, cartierul Gheorgheni, Piaţa Muzeului, Piaţa Avram Iancu şi în încinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei de pe strada Memorandumului.

De asemenea, în municipiul Gherla se valorifică aceste obiecte de artizanat în plin centru, în Piaţa Libertăţii,    pe aleea din  faţa Casei Municipale de Cultură.

Paralel cu această acţiune de sezon, voluntarii Fundaţiei „Inima Copilului” zilele trecute au sărit şi în ajutorul unui copil bolnav, internat în Spitalul Municipal Gherla, dar au sprijinit financiar mai multe familii nevoiaşe de pe Câmpie. Acţiuni caritabile de mare folos pentru semenii noştri necăjiţi.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | A început instalarea semaforului de lângă liceul “Petru Maior”

Gherleanul - Sep 21, 2018

În cursul zilei de astăzi a început instalarea celui de-al doilea semafor din Gherla. Acesta va fi instalat la intersecția…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Scandal în Dej! A băgat un bătrân în spital după care s-a urcat la volanul unei maşini pe care a izbit-o de o poartă

Gherleanul - Sep 21, 2018

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere,…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Şedinţă la Primăria Gherla! Proiectul privind norma de hrană a poliţiştilor locali, din nou, la vot

Gherleanul - Sep 21, 2018

Joi, 27 septembrie, de la ora 16 are loc şedinţa ordinară a lunii septembrie a Consiliului Local Gherla. Printre cele…