Gherleanul Drotar Dario – învingător în Gala K1 Fighting Day 18 din Italia (VIDEO)

Duminică, 4 martie, a avut loc, în localitatea Imola din Italia, Gala K1 Fighting Day 18 la care a participat şi sportivul Clubului Firekick-Boxing Gherla, Drotar Dario. Gherleanul a susţinut un meci cu favoritul publicului, Marian Bellettini, în vârstă de 24 de ani, care are deja un palmares bogat.

Drotar Dario, în vârstă de 20 ani, a început meciul bine, lovind cu braţele și genunchii la corp, lucru care a dus la câştigarea primei reprize. A doua repriză s-a desfăşurat în același ton. Arbitrul a oprit meciul pentru câteva secunde pentru a-l şterge pe Bellettini de sânge. În a treia repriză Bellettini a intrat motivat şi a forţat cu lovituri de picior pe coapse şi câteva croşee. Dario nu a cedat și a răspuns cât să-și păstreze avantajul. La finalul celor trei reprize, decizia a fost cea așteptată de români; arbitrul a ridicat mâna învingătorului Drotar Dario.

Gherleanul a fost susţinut de aproximativ 20 de gherleni veniți din Ravenna, Rimini și chiar și din Imola.

Sala a fost aproape plină. Peste 2000 spectatori prezenți care au plătit pe un bilet 15 euro. Toate condițiile au fost foarte bune, am fost primiți bine și ne-am simțit extraordinar datorită domnului Tanasa Florian. Cea mai dureroasă concluzie este că suntem departe de bazele sportive ale europenilor” a declarat antrenorul Paul Florean.

Drotar Dario va lupta luna viitoare pentru titlul european la kickboxing.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…