Gherleanul Drotar Dario – învingător în Gala K1 Fighting Day 18 din Italia (VIDEO)

Duminică, 4 martie, a avut loc, în localitatea Imola din Italia, Gala K1 Fighting Day 18 la care a participat şi sportivul Clubului Firekick-Boxing Gherla, Drotar Dario. Gherleanul a susţinut un meci cu favoritul publicului, Marian Bellettini, în vârstă de 24 de ani, care are deja un palmares bogat.

Drotar Dario, în vârstă de 20 ani, a început meciul bine, lovind cu braţele și genunchii la corp, lucru care a dus la câştigarea primei reprize. A doua repriză s-a desfăşurat în același ton. Arbitrul a oprit meciul pentru câteva secunde pentru a-l şterge pe Bellettini de sânge. În a treia repriză Bellettini a intrat motivat şi a forţat cu lovituri de picior pe coapse şi câteva croşee. Dario nu a cedat și a răspuns cât să-și păstreze avantajul. La finalul celor trei reprize, decizia a fost cea așteptată de români; arbitrul a ridicat mâna învingătorului Drotar Dario.

Gherleanul a fost susţinut de aproximativ 20 de gherleni veniți din Ravenna, Rimini și chiar și din Imola.

Sala a fost aproape plină. Peste 2000 spectatori prezenți care au plătit pe un bilet 15 euro. Toate condițiile au fost foarte bune, am fost primiți bine și ne-am simțit extraordinar datorită domnului Tanasa Florian. Cea mai dureroasă concluzie este că suntem departe de bazele sportive ale europenilor” a declarat antrenorul Paul Florean.

Drotar Dario va lupta luna viitoare pentru titlul european la kickboxing.