Gherleanul Drotar Dario – învingător în Gala K1 Fighting Day 18 din Italia (VIDEO)

Duminică, 4 martie, a avut loc, în localitatea Imola din Italia, Gala K1 Fighting Day 18 la care a participat şi sportivul Clubului Firekick-Boxing Gherla, Drotar Dario. Gherleanul a susţinut un meci cu favoritul publicului, Marian Bellettini, în vârstă de 24 de ani, care are deja un palmares bogat.

Drotar Dario, în vârstă de 20 ani, a început meciul bine, lovind cu braţele și genunchii la corp, lucru care a dus la câştigarea primei reprize. A doua repriză s-a desfăşurat în același ton. Arbitrul a oprit meciul pentru câteva secunde pentru a-l şterge pe Bellettini de sânge. În a treia repriză Bellettini a intrat motivat şi a forţat cu lovituri de picior pe coapse şi câteva croşee. Dario nu a cedat și a răspuns cât să-și păstreze avantajul. La finalul celor trei reprize, decizia a fost cea așteptată de români; arbitrul a ridicat mâna învingătorului Drotar Dario.

Gherleanul a fost susţinut de aproximativ 20 de gherleni veniți din Ravenna, Rimini și chiar și din Imola.

Sala a fost aproape plină. Peste 2000 spectatori prezenți care au plătit pe un bilet 15 euro. Toate condițiile au fost foarte bune, am fost primiți bine și ne-am simțit extraordinar datorită domnului Tanasa Florian. Cea mai dureroasă concluzie este că suntem departe de bazele sportive ale europenilor” a declarat antrenorul Paul Florean.

Drotar Dario va lupta luna viitoare pentru titlul european la kickboxing.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Pasarela pietonală din Gara Gherla va fi modernizată anul viitor

Gherleanul - Dec 18, 2018

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a transmis că pasarela de la Gara Gherla va fi reabilitată. ”În cursul anului 2019, Sucursala…

National
shares0 views
National
shares0 views

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sărbători

Gherleanul - Dec 17, 2018

Guvernul face un cadou bugetarilor înainte de Crăciun. Zilele de luni, 24 decembrie, respectiv 31 decembrie, au fost declarate libere…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Tânăr de 27 de ani dat dispărut! Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112

Gherleanul - Dec 17, 2018

 Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu din 22 noiembrie și…