Iluminatul de sărbători din Gherla va fi diferit începând din acest an! Vor fi împodobite mai multe străzi

Iluminatul festiv reprezintă şi pentru gherleni un motiv în plus să iasă la plimbare în preajma sărbătorilor de iarnă sau în nopţile reci de iarnă. Autorităţile locale din Gherla au hotărât că începând din acest an, iluminatul de sărbători să fie îmbunătăţit.

Pe lângă strada principală, strada Avram Iancu, Parcul Mic, Parcul Minerva şi o mică parte din Parcul Mare vor fi împodobite şi alte străzi şi zone din oraş.

Astfel, pe strada principală din oraş vor fi instalate luminiţe din zona benzinăriei Petrom şi până pe strada Dejului. De asemenea, de la Primăria Gherla şi până la gară vor fi amplasate instalaţii de sărbători. În plus, vor fi instalate beculeţe de Crăciun şi pe o parte din străzile Liviu Rebreanu, Mihai Viteazu, Ştefan cel Mare, Dragoş Vodă, Armenească, Crişan, George Coşbuc, Piaţa Unirii şi Hăsdătii.

Parcul Mic nu va fi neglijat, iar pe lângă luminitile din fiecare an, vor fi împodobiţi şi câţiva brazi. De asemenea, vor fi amplasate şi noi figurine.

Intrarea în Parcul Mare (dinspre Primărie) va fi împodobit cu arcade luminoase şi instalaţii festive (cele care până acum erau puse în Parcul Minerva de pe strada Clujului) până la stadion. Parcul Minerva va fi, de asemenea, împodobit, însă cu alt tip de luminiţe de sărbători.

De iluminatul de sărbători vor avea parte şi locuitorii din cartierul Tineretului.

Vrem ca gherlenii să se poată bucura de un sistem frumos de iluminat festiv. La fel şi cei care vin să ne viziteze oraşul! Am văzut câteva din propunerile unor firme privind sistemul de iluminat festiv pentru oraşul Gherla şi pot să vă zic că vom avea parte de un oraş frumos în această iarnă. Cel mai probabil, luminiţele de Crăciun vor fi pornite de 1 Decembrie” a declarat primarul Ioan Neselean pentru Gherleanul.ro.

Până în acest moment au fost deja instalate o parte din instalaţiile de Crăciun.

Stiri care te-ar putea interesa

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat găsit mort pe malul râului Someş, în Cluj-Napoca

Admin - Dec 04, 2020

În această dimineaţă, în jurul  orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au fost sesizați…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Zeci de amenzi la Gherla într-o acţiune desfăşurată în minivacanţa de 1 Decembrie

Admin - Dec 02, 2020

În vederea intensificării respectării măsurilor de prevenire și combatere a efectelor negative generate de virusul Covid-19, dar și pentru creșterea…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Gherla va ieşi joi din carantină

Admin - Dec 02, 2020

ACTUALIZARE: "Având în vedere scăderea ratei incidentei în municipiul Gherla la 5,17, precum și analiza de risc a DSP, nu…