Nici noi nu ştim ce vrem! 10 oameni prezenţi la primul film în noul cinematograf din Gherla – VIDEO

Deschiderea noului cinematograf din Gherla a fost aşteptată cu sufletul la gură de gherlenii, care nu au mai avut ocazia să vadă un film la cinema de ani buni. Sau, cel puţin, aşa era impresia. Astăzi, la ora 15 când a fost programat să ruleze primul film, De ce eu?, doar 10 gherleni s-au “înghesuit” la Cinema “Pacea”.

Investiţia de 170.000 de euro care beneficiază de dotări şi aparatură de ultimă generaţie, precum şi de tehnologie 3D nu i-a impresionat pe gherleni, cel puţin astăzi la primul film rulat oficial.

Preţul de 10 lei pentru un bilet nu este unul ridicat, astfel încât orice persoană îşi permite să vadă cel puţin un film pe lună. Totuşi, într-o sâmbătă însorită oraşul a fost pustiu, iar la cinematograf la fel. De ce oare ne mai arătăm nemulţumiţi de oraşul Gherla în care “nu ai ce face”? Când nu avem cerem, când avem nu ne mai trebuie!

De vina ar putea fi şi promovarea defectuoasă a primul film, “De ce eu?”. În afară de site-urile de ştiri din Gherla care au promovat evenimentul şi afişul lipit la cinematograf, Primăria Gherla nu s-a preocupat să îşi promoveze intens investiţia de 170.000 de euro.

Este nevoie ca o persoană capabilă din administraţie să se ocupe de aceste aspecte şi să facă în aşa fel încât cinematograful din Gherla să aibă parte de o strategie de marketing cât de cât decentă. Nu este destul să avem un cinematograf ca şi la Cluj-Napoca ci trebuie aplicată o strategie prin care gherlenii să fie aduşi la film prin reduceri, promotii, etc.

Şi asta deoarece în cazul în care gherlenii nu vor merge la film cinematograful din Gherla nu va avea o viaţă lungă.

Filmul “De ce eu?” va rula de astăzi până săptămâna viitoare la orele 15, 17:15 şi 19:30.

Următorul film care va putea fi văzut la cinematograful Gherla este Aferim!, în regia lui Radu Jude. Acesta va rula incepand de saptamana viitoare. Filmul a primit premiul Ursul de Aur la Berlin.


 

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…

 • diavolo

  Pai ce asta ii film? sau asa se promoveaza o sala de cinema 3d cu un film sau documentar sau ce desene animate o fost si asta, pai avem sala da nu sunt filme, puneti un dvd cu un film nou ceva de calitate nu toate porcariile care apar pe piata romana ca second-hand si de care nici regizoru filmului nu isi aminteste de acel film facut

 • Pingback: 10 persoane prezente la primul film rulat la Cinematograful Pacea. | MUNICIPIULGHERLA.RO()

 • ab

  In conditii modeste, peste 300 de gherleni, la Casa de Cultura au urmarit cu mare interes un spectacol de teatru, comedie de mare succes, cu f.multe aplauze….
  Un spectacol ” demn ” de Sala Cinematografului nou…

 • Daca ar rula FILME,nu “parodii” ale filmelor BUNE ar fi ceva.Incercati filme 2014-2015,filme americane,care sunt in topuri…filme ce sunt rulate prin mall-uri,care au clienti…Cu “de ce eu?” sau “Aferim” ingropati cinematograful…

 • Gogu

  Bani aruncati degeaba cu cinematograful !! In maxim doi ani se inchide din lipsa de spectatori !!Lumea nu este interesata sa mearga sa vada un film la cinema,degeaba ati spus ca deschiderea “a fost asteptata cu mare interes ” !! Cine vrea sa vada un film bun,apasa o tasta si se uita pe internet la filmul care doreste,ultima productie !!Singura solutie de supravietuire a cinematografului este sa se mai organizeze un spectacol,o piesa de teatru,etc !