(P) Un cabinet de psihologie clinică se deschide în Gherla

Oct 19, 2013
5 Comments

 

Începând din 29 octombrie, se deschide în Gherla un cabinet individual de psihologie. Păcurar Ramona-Alina, specializată în psihologie clinică, vă aşteaptă în fiecare zi de marţi şi joi între orele 16:00-18:00, la cabinetul situat la parterul Policlinicii Municipiului Gherla.

Serviciile oferite de psihologul Păcurar Ramona-Alina sunt:

  • Intervenţie, asistenţă şi consiliere psihologică adulţi
  • Psihodiagnostic şi evaluare clinică adulţi
  • Evaluare şi consiliere psihologică copii

Pentru programări sau mai multe informaţii puteţi apela numărul de telefon 0745/636844.

În ţările occidentale, mersul la psiholog este ceva cât se poate de normal. La noi e cu totul altceva, deoarece încă nu au trecut vremurile în care psihologul este  privit cu scepticism, persistând o percepţie eronată în legătură cu acest lucru. Din teamă de a fi catalogat un om cu probleme psihice, oamenii refuză să-şi rezolve elegant şi decent problemele. Prejudecăţile legate de mersul la psiholog ne opresc, de cele mai multe ori, să ne facem o programare pentru o simplă discuţie.

Refuzăm să cerem ajutor, ori pentru că nu realizăm cât de important este, ori pentru simplul motiv că nu ştim exact ce înseamnă ajutorul unui psiholog. Trebuie să ştim că psihologul nu este altceva decât o persoană care ne vine în ajutor atunci când avem o problemă, ascultându-ne şi oferindu-ne sfaturi, prin intermediul unor metode specializate.

Cu toţii trecem de-a lungul timpului printr-un impas existenţial, sau “ne lovim” de o problemă din care nu ştim cum să ieşim. În astfel de momente tuturor ne prinde bine un ajutor, cineva care să ne asculte şi să ne ajute să găsim puterea şi strategiile adecvate să mergem mai departe. Astfel, psihologul ne învaţă să ne descoperim de fapt pe noi înşine, să ne conştientizăm valorile şi principiile după care funcţionam şi să găsim calea de a evolua ca fiinţe sociale.

 

Acest articol este un advertorial. Companiile, firmele sau persoanele fizice care doresc să îşi promoveze afacerea pot beneficia de un advertorial pe www.gherleanul.ro. Pentru mai multe detalii trimiteţi un email la: log.adrian@gmail.com

pacurar ramona-alina cabinet psihologie Gherla

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Incendiu violent! 7 maşini au ars într-un service auto (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Incident grav, in urmă cu puțin timp, 7 mașini au ars într-un service din Năsăud. Trei dintre ele au fost…

Politic-administrativ
shares0 views
Politic-administrativ
shares0 views

Liviu Dragnea, 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

Gherleanul - Jun 21, 2018

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare cu executare. Acesta a fost…