(P) Un cabinet de psihologie clinică se deschide în Gherla

 

Începând din 29 octombrie, se deschide în Gherla un cabinet individual de psihologie. Păcurar Ramona-Alina, specializată în psihologie clinică, vă aşteaptă în fiecare zi de marţi şi joi între orele 16:00-18:00, la cabinetul situat la parterul Policlinicii Municipiului Gherla.

Serviciile oferite de psihologul Păcurar Ramona-Alina sunt:

 • Intervenţie, asistenţă şi consiliere psihologică adulţi
 • Psihodiagnostic şi evaluare clinică adulţi
 • Evaluare şi consiliere psihologică copii

Pentru programări sau mai multe informaţii puteţi apela numărul de telefon 0745/636844.

În ţările occidentale, mersul la psiholog este ceva cât se poate de normal. La noi e cu totul altceva, deoarece încă nu au trecut vremurile în care psihologul este  privit cu scepticism, persistând o percepţie eronată în legătură cu acest lucru. Din teamă de a fi catalogat un om cu probleme psihice, oamenii refuză să-şi rezolve elegant şi decent problemele. Prejudecăţile legate de mersul la psiholog ne opresc, de cele mai multe ori, să ne facem o programare pentru o simplă discuţie.

Refuzăm să cerem ajutor, ori pentru că nu realizăm cât de important este, ori pentru simplul motiv că nu ştim exact ce înseamnă ajutorul unui psiholog. Trebuie să ştim că psihologul nu este altceva decât o persoană care ne vine în ajutor atunci când avem o problemă, ascultându-ne şi oferindu-ne sfaturi, prin intermediul unor metode specializate.

Cu toţii trecem de-a lungul timpului printr-un impas existenţial, sau “ne lovim” de o problemă din care nu ştim cum să ieşim. În astfel de momente tuturor ne prinde bine un ajutor, cineva care să ne asculte şi să ne ajute să găsim puterea şi strategiile adecvate să mergem mai departe. Astfel, psihologul ne învaţă să ne descoperim de fapt pe noi înşine, să ne conştientizăm valorile şi principiile după care funcţionam şi să găsim calea de a evolua ca fiinţe sociale.

 

Acest articol este un advertorial. Companiile, firmele sau persoanele fizice care doresc să îşi promoveze afacerea pot beneficia de un advertorial pe www.gherleanul.ro. Pentru mai multe detalii trimiteţi un email la: log.adrian@gmail.com

pacurar ramona-alina cabinet psihologie Gherla

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…

 • andreea

  felicitari ramoo! mult succes!

  • ramona

   multumesc mult!

 • be

  multi gherleni ar trebui sa mearga la psiholog. sufera cu capu

 • Maria

  Felicitari si mult succes!!!

 • exe

  Care ati fost la d-na asta psiholog la cabinet, sa-mi spuneti, tot asa cu scarba se uita la oameni ca si cand lucra la un anume magazin de telefoane ?? Chiar asa, psiholog poate ajunge orice detinator de caracter infect ?!! Iar de prietenul/sotul dansei, psihologul S.M. nici nu mai are ros sa spun ceva, e mai ‘plecat’ din peisaj decat majoritatea pacientilor din institutia unde cica, lucreaza !!