(P) Un cabinet de psihologie clinică se deschide în Gherla

 

Începând din 29 octombrie, se deschide în Gherla un cabinet individual de psihologie. Păcurar Ramona-Alina, specializată în psihologie clinică, vă aşteaptă în fiecare zi de marţi şi joi între orele 16:00-18:00, la cabinetul situat la parterul Policlinicii Municipiului Gherla.

Serviciile oferite de psihologul Păcurar Ramona-Alina sunt:

 • Intervenţie, asistenţă şi consiliere psihologică adulţi
 • Psihodiagnostic şi evaluare clinică adulţi
 • Evaluare şi consiliere psihologică copii

Pentru programări sau mai multe informaţii puteţi apela numărul de telefon 0745/636844.

În ţările occidentale, mersul la psiholog este ceva cât se poate de normal. La noi e cu totul altceva, deoarece încă nu au trecut vremurile în care psihologul este  privit cu scepticism, persistând o percepţie eronată în legătură cu acest lucru. Din teamă de a fi catalogat un om cu probleme psihice, oamenii refuză să-şi rezolve elegant şi decent problemele. Prejudecăţile legate de mersul la psiholog ne opresc, de cele mai multe ori, să ne facem o programare pentru o simplă discuţie.

Refuzăm să cerem ajutor, ori pentru că nu realizăm cât de important este, ori pentru simplul motiv că nu ştim exact ce înseamnă ajutorul unui psiholog. Trebuie să ştim că psihologul nu este altceva decât o persoană care ne vine în ajutor atunci când avem o problemă, ascultându-ne şi oferindu-ne sfaturi, prin intermediul unor metode specializate.

Cu toţii trecem de-a lungul timpului printr-un impas existenţial, sau “ne lovim” de o problemă din care nu ştim cum să ieşim. În astfel de momente tuturor ne prinde bine un ajutor, cineva care să ne asculte şi să ne ajute să găsim puterea şi strategiile adecvate să mergem mai departe. Astfel, psihologul ne învaţă să ne descoperim de fapt pe noi înşine, să ne conştientizăm valorile şi principiile după care funcţionam şi să găsim calea de a evolua ca fiinţe sociale.

 

Acest articol este un advertorial. Companiile, firmele sau persoanele fizice care doresc să îşi promoveze afacerea pot beneficia de un advertorial pe www.gherleanul.ro. Pentru mai multe detalii trimiteţi un email la: log.adrian@gmail.com

pacurar ramona-alina cabinet psihologie Gherla

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Razii făcute de poliţişti! Ce au descoperit

Adrian Loghin - Sep 22, 2017

La data de 21 septembrie, polițiștii din Dej, împreună cu luptători de acțiuni speciale, au desfășurat acțiuni de amploare pe…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Prins beat la volan la 7 dimineata

Adrian Loghin - Sep 22, 2017

Ieri, în jurul orei 07:00, polițiști  rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat un conducător auto sub influența alcoolului.…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Accident în Buneşti! Impact între un autotren şi un autoturism. O persoană a fost rănită (FOTO)

Adrian Loghin - Sep 21, 2017

Un accident de circulaţie a avut loc, în această după-amiază, înainte de ora 15 pe DN1C în localitatea Buneşti. O…

 • andreea

  felicitari ramoo! mult succes!

  • ramona

   multumesc mult!

 • be

  multi gherleni ar trebui sa mearga la psiholog. sufera cu capu

 • Maria

  Felicitari si mult succes!!!

 • exe

  Care ati fost la d-na asta psiholog la cabinet, sa-mi spuneti, tot asa cu scarba se uita la oameni ca si cand lucra la un anume magazin de telefoane ?? Chiar asa, psiholog poate ajunge orice detinator de caracter infect ?!! Iar de prietenul/sotul dansei, psihologul S.M. nici nu mai are ros sa spun ceva, e mai ‘plecat’ din peisaj decat majoritatea pacientilor din institutia unde cica, lucreaza !!