Patru bărbaţi suspectaţi de tâlhărie au fost depistaţi de poliţiştii clujeni

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de patru bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 211 alin.1 ,  alin. 2 lit. c și alin.2^1  lit.a din Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii, în perioada 29 iunie – 17 august 2013, ar fi sustras prin smulgere lănţişoare din metal galben de la cinci persoane de sex feminin.

Suspecţii acţionau pe raza municipiului Cluj-Napoca asupra persoanelor de sex feminin, cu vârste cuprinse între 53 şi 73 ani, care purtau la vedere bijuterii din metal galben.

În 21 august, în urma probatoriului administrat în cauză sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, suspecţii au fost prezentaţi instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de trei dintre suspecţi s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile, iar faţă de al patrulea s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 zile.

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Poliţiştii clujeni vă recomandă:

•        evitaţi deplasările pe trasee situate în zone mai puţin circulate, izolate (câmpuri, parcuri, şantiere, terenuri virane);

•        nu afişaţi ostentativ bijuterii sau alte obiecte de valoare;

•        daca diverse probleme vă obligă să vă deplasaţi noaptea, evitaţi să o faceţi prin zone izolate ori neiluminate;

•        dacă observaţi că sunteţi urmărit/ă de unul sau mai mulţi indivizi, deplasaţi-vă prin zone intens circulate, chiar dacă asta presupune schimbarea itinerariului obişnuit;

 

politia gherleanul.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat din Mica prins băut la volan în Nireş

Gherleanul - Apr 25, 2019

La data de 24 aprilie, un bărbat de 54 ani, din comuna Mica, județul Cluj, a fost depistat de polițiștii…

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

Acţiune de informare şi prevenire desfăşurată de poliţişti la Unitatea Militară 01511 Dej

Gherleanul - Apr 25, 2019

Poliţiştii Biroului Rutier Dej au desfăşurat ieri o activitate de informare şi prevenire a accidentelor rutiere cu cadrele militare din…

Social-cultură, Sport
shares0 views
Social-cultură, Sport
shares0 views

Cristi Coroian din Gherla, fostul atacant al lui CFR Cluj, reînvaţă să meargă și să vorbească după atacul cerebral suferit (VIDEO)

Gherleanul - Apr 25, 2019

Pe 22 iulie 2015, fostul atacant de la CFR Cluj și Bistrița, Cristi Coroian, suferea un atac cerebral în timpul…

Leave a Comment

Your email address will not be published.