Peste 250 de jandarmi se vor afla la Nicula de „Sfântă Mărie”

Pentru desfășurarea într-un climat sigur a manifestării religioase, din perioada 14 – 15 august, prilejuită de Hramul „Adormirea Maicii Domnului” a Mănăstirii Nicula, peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică în zonă.

Jandarmii vor fi prezenți încă de duminică,  13 august, atât pe traseele de afluire/defluire, în zona mănăstirii și în interiorul acesteia pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică care să le permită credincioșilor reculegerea dorită în fața icoanei făcătoare de minuni de la Mănăstirea Nicula.

De asemenea, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la procesiunea greco-catolică organizată luni, 14 august, pe traseul care va fi parcurs, pe jos, din municipiul Gherla până la Mănăstirea Nicula.

Jandarmeria Cluj recomandă participanților să-și supravegheze obiectele de valoare deținute și să evite implicarea în orice fel de conflict.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetățenii se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

FOTO | Minorele care terorizează oamenii din Cluj au mai bătut o femeie într-o staţie de autobuz! Nicio persoană nu a intervenit

Gherleanul - Aug 20, 2019

Minorele care terorizează lumea pe stradă au mai făcut o victimă. De această dată, o tânără a fost bătută chiar…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat arestat pentru că a condus motocicleta băut, drogat și fără permis

Gherleanul - Aug 20, 2019

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat implicat într-un accident rutier pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Mai…

Actualitate, Sport
shares0 views
Actualitate, Sport
shares0 views

Prima competiție internațională de Gimnastică Ritmică din România de tipul World Challenge Cup are loc la Cluj

Gherleanul - Aug 20, 2019

Federația Română de Gimnastică Ritmică (FRGR) organizează, perioada 23-25 august 2019, la Cluj, prima competiție internațională de Gimnastică Ritmică din…

Leave a Comment

Your email address will not be published.