Ploaie cu…goluri la Gherla

La sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Gherla a plouat şi la propriu şi la figurat. Furtuna ce s-a abătut asupra oraşului a distrus  acoperişuri, a scos arborii cu  rădăcină cu tot şi a creat pagube materiale în gospodăriile populaţiei. În liga a IV-a la fotbal, însă, a produs goluri.

În cadrul etapei a doua pe stadionul din parc echipa  Armenopolis a marcat nu mai puţin de zece goluri în meciul susţinut cu formaţia Viitorul Mihai Georgescu din Cluj-Napoca. Gruparea antrenată de prof. Cristian Vedean a câştigat cu scorul de 10-0 (4-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Bocoş(3), Doroftei, Stan, Marian, Gligan, Rad, Moldovan şi Ştefan Precup, ultimul un talentat junior de 17 ani, care promite foate mult în fotbalul gherlean.

Nici cealaltă reprezentantă a oraşului Gherla în liga a IV-a, Atletic Olimpia nu s-sa lăsat mai prejos, terminând victorios jocul susţinut la Viile Dejului. Trupa antrenată de Kilin Csaba şi  Adrian Trif a triumfat cu scorul de 3-1 (1-1). Autorii golurile de la Atletic Olimpia au fost Mihai Sabo (minutele 4 şi 65) şi Vasile Dascăl (minutul 75). De la gazde a înscris Mureşan în minutul 7. Un campionat cu debut favorabil  şi promiţător pentru echipele gherlene.

 

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Doi bărbaţi din Hunedoara au fost prinşi la furat în Dej

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Polițiștii din Dej au depistat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și furt. La data de 19…

National
shares0 views
National
shares0 views

Deputatii au respins majorarea alocațiilor copiilor la 200 de lei

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Deputații au respins, marți, un proiect de lege care prevede majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei pe lună.…

Sport
shares0 views
Sport
shares0 views

Gherla pedalează – eveniment vineri de la ora 13

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Vineri, 22 septembrie, de la ora 13,00 în municipiul Gherla are loc o nouă ediţie a compeţiţiei cicliste „Gherla pedalează”,…