Ploaie cu…goluri la Gherla

La sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Gherla a plouat şi la propriu şi la figurat. Furtuna ce s-a abătut asupra oraşului a distrus  acoperişuri, a scos arborii cu  rădăcină cu tot şi a creat pagube materiale în gospodăriile populaţiei. În liga a IV-a la fotbal, însă, a produs goluri.

În cadrul etapei a doua pe stadionul din parc echipa  Armenopolis a marcat nu mai puţin de zece goluri în meciul susţinut cu formaţia Viitorul Mihai Georgescu din Cluj-Napoca. Gruparea antrenată de prof. Cristian Vedean a câştigat cu scorul de 10-0 (4-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Bocoş(3), Doroftei, Stan, Marian, Gligan, Rad, Moldovan şi Ştefan Precup, ultimul un talentat junior de 17 ani, care promite foate mult în fotbalul gherlean.

Nici cealaltă reprezentantă a oraşului Gherla în liga a IV-a, Atletic Olimpia nu s-sa lăsat mai prejos, terminând victorios jocul susţinut la Viile Dejului. Trupa antrenată de Kilin Csaba şi  Adrian Trif a triumfat cu scorul de 3-1 (1-1). Autorii golurile de la Atletic Olimpia au fost Mihai Sabo (minutele 4 şi 65) şi Vasile Dascăl (minutul 75). De la gazde a înscris Mureşan în minutul 7. Un campionat cu debut favorabil  şi promiţător pentru echipele gherlene.

 

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, National
shares0 views
Actualitate, National
shares0 views

Linie de cale ferată de mare viteză intre Cluj-Napoca şi Budapesta. Aceasta va fi construită de Guvernul Ungariei

Adrian Loghin - Feb 17, 2018

Guvernul Ungariei a aprobat o finanţare în valoare de 1 miliard de forinţi (3,3 milioane de euro) pentru studiul de…

Sport
shares0 views
Sport
shares0 views

Cupa Davis la Cluj-Napoca. Meciul România – Maroc se joacă în Sala Polivalentă

Adrian Loghin - Feb 17, 2018

Federația Română de Tenis anunță că a fost stabilit orașul care va găzdui întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

La 73 de ani a fost prins conducând beat pe o stradă din Dej

Adrian Loghin - Feb 16, 2018

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului  Dej au depistat un bărbat de 73 ani, din Cuzdrioara, în timp ce conducea un …