Ploaie cu…goluri la Gherla

La sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Gherla a plouat şi la propriu şi la figurat. Furtuna ce s-a abătut asupra oraşului a distrus  acoperişuri, a scos arborii cu  rădăcină cu tot şi a creat pagube materiale în gospodăriile populaţiei. În liga a IV-a la fotbal, însă, a produs goluri.

În cadrul etapei a doua pe stadionul din parc echipa  Armenopolis a marcat nu mai puţin de zece goluri în meciul susţinut cu formaţia Viitorul Mihai Georgescu din Cluj-Napoca. Gruparea antrenată de prof. Cristian Vedean a câştigat cu scorul de 10-0 (4-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Bocoş(3), Doroftei, Stan, Marian, Gligan, Rad, Moldovan şi Ştefan Precup, ultimul un talentat junior de 17 ani, care promite foate mult în fotbalul gherlean.

Nici cealaltă reprezentantă a oraşului Gherla în liga a IV-a, Atletic Olimpia nu s-sa lăsat mai prejos, terminând victorios jocul susţinut la Viile Dejului. Trupa antrenată de Kilin Csaba şi  Adrian Trif a triumfat cu scorul de 3-1 (1-1). Autorii golurile de la Atletic Olimpia au fost Mihai Sabo (minutele 4 şi 65) şi Vasile Dascăl (minutul 75). De la gazde a înscris Mureşan în minutul 7. Un campionat cu debut favorabil  şi promiţător pentru echipele gherlene.

 

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Incendiu violent! 7 maşini au ars într-un service auto (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Incident grav, in urmă cu puțin timp, 7 mașini au ars într-un service din Năsăud. Trei dintre ele au fost…

Politic-administrativ
shares0 views
Politic-administrativ
shares0 views

Liviu Dragnea, 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

Gherleanul - Jun 21, 2018

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare cu executare. Acesta a fost…