Ploaie cu…goluri la Gherla

La sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Gherla a plouat şi la propriu şi la figurat. Furtuna ce s-a abătut asupra oraşului a distrus  acoperişuri, a scos arborii cu  rădăcină cu tot şi a creat pagube materiale în gospodăriile populaţiei. În liga a IV-a la fotbal, însă, a produs goluri.

În cadrul etapei a doua pe stadionul din parc echipa  Armenopolis a marcat nu mai puţin de zece goluri în meciul susţinut cu formaţia Viitorul Mihai Georgescu din Cluj-Napoca. Gruparea antrenată de prof. Cristian Vedean a câştigat cu scorul de 10-0 (4-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Bocoş(3), Doroftei, Stan, Marian, Gligan, Rad, Moldovan şi Ştefan Precup, ultimul un talentat junior de 17 ani, care promite foate mult în fotbalul gherlean.

Nici cealaltă reprezentantă a oraşului Gherla în liga a IV-a, Atletic Olimpia nu s-sa lăsat mai prejos, terminând victorios jocul susţinut la Viile Dejului. Trupa antrenată de Kilin Csaba şi  Adrian Trif a triumfat cu scorul de 3-1 (1-1). Autorii golurile de la Atletic Olimpia au fost Mihai Sabo (minutele 4 şi 65) şi Vasile Dascăl (minutul 75). De la gazde a înscris Mureşan în minutul 7. Un campionat cu debut favorabil  şi promiţător pentru echipele gherlene.

 

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…