Poliţiştii au desfăşurat acţiuni împotriva vitezomanilor

 

În perioada 23-24 august, poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, au fost folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă.

Reamintim că acţiunea este circumscrisă calendarului de activităţi al poliţiilor rutiere europene T.I.S.P.O.L. pentru anul 2013, în baza căruia se desfăşoară campania preventivă „SPEED”, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

Poliţiştii rutieri au constatat  5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 454 sancţiuni contravenţionale, dintre care 444 prevăzute de             O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.  Au fost aplicate 202 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză şi  242 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 22 permise de conducere – 5 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză – şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

 

depistat baut la volan dej

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat din Mica prins băut la volan în Nireş

Gherleanul - Apr 25, 2019

La data de 24 aprilie, un bărbat de 54 ani, din comuna Mica, județul Cluj, a fost depistat de polițiștii…

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

Acţiune de informare şi prevenire desfăşurată de poliţişti la Unitatea Militară 01511 Dej

Gherleanul - Apr 25, 2019

Poliţiştii Biroului Rutier Dej au desfăşurat ieri o activitate de informare şi prevenire a accidentelor rutiere cu cadrele militare din…

Social-cultură, Sport
shares0 views
Social-cultură, Sport
shares0 views

Cristi Coroian din Gherla, fostul atacant al lui CFR Cluj, reînvaţă să meargă și să vorbească după atacul cerebral suferit (VIDEO)

Gherleanul - Apr 25, 2019

Pe 22 iulie 2015, fostul atacant de la CFR Cluj și Bistrița, Cristi Coroian, suferea un atac cerebral în timpul…

Leave a Comment

Your email address will not be published.