Poliţiştii dejeni au acţionat pe drumurile naţionale şi judeţene! Au fost aplicate 32 de amenzi

La data de 11 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliție Rurală Dej au organizat o acţiune preventiv – reactivă pe raza de competenţă, pentru  combaterea faptelor de indisciplină în rândul conducătorilor auto şi pentru depistarea activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Poliţiştii au acţionat punctual pe sectoarele de drum naţional DN 1 C , DN 17, DJ 109 A , DJ 108 B, pe raza comunelor Panticeu și Recea – Cristur.

În cadrul acţiunii, au fost controlate 51 de autovehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, 29 dintre ele fiind pentru nerespectarea normelor legislative prevăzute de O.U.G. 195/2002 R privind circulaţia pe drumurile publice, alte 3 sancţiunii fiind aplicate pentru nerespectarea Legii 12 din 1990 privind activităţile de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere pentru depășiri neregulamentare şi 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Stiri care te-ar putea interesa

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Peste 350 de poliţişti vor acţiona în judeţul Cluj în minivacanţa de 1 Iunie

Admin - May 29, 2020

În contextul minivacanței pentru sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, peste 350 de poliţiştii clujeni vor acţiona zilnic în întreg județul,…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Persoane din Cluj, Luna, Dăbâca încarcerate ieri la Penitenciarul Gherla

Admin - May 29, 2020

La data de 28 mai, în jurul orei 10.00, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Imagini şocante în judeţul Cluj! Cal pus de proprietar să tragă un BMW (VIDEO)

Admin - May 28, 2020

Un cal fost chinuit și pus să tragă un BMW de două tone, probă că să fie vândută, la Turda,…