Prognoza METEO. Vremea rãmâne deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an

Regimul termic, apropiat de cel din intervalul precedenþ se va mentine foarte ridicat pentru aceasta perioada din an, a anuntat ANM.

Miercuri, regimul termic, apropiat de cel din intervalul precedenþ se va mentine foarte ridicaþ pentru aceasta perioada din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 si 15 grade, iar minimele vor avea valori de la -5 grade în estul Transilvaniei, pâna la 9…10 grade în sudul Banatului. Cerul va fi variabil cu înnorari, dar numai izolaþ precipitatii slabe, sub forma de ploaie – în cursul zilei, în extremitatea nord-nord-vestica, iar noaptea, în cea de vest si mixte, ce pot favoriza depuneri de polei, în zonele montane aferente. Vântul va sufla slab si moderaþ cu intensificari la munte unde pe creste rafalele vor depasi 70…80 km/h, dar si în regiunile vestice si de sud-esþ si local în cele centrale, cu viteze în general de pâna la 55…60 km/h. Îndeosebi dimineata, cu precadere în sud si în esþ local va fi ceata.

Joi, vremea va fi, în continuare, cu mult mai calda decât în mod obisnuit la sfârsit de decembrie. Cerul se va înnora si va ploua, în regiunile vestice si de sud-vesþ iar noaptea, pe arii mai restrânse si în restul teritoriului. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va prezenta intensificari în vestul tarii si în zona montana, dar local si temporar si în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 si 15 grade, iar cele minime între 1 si 10 grade. La începutul intervalului, mai ales în sud si esþ local, va fi ceata.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tâlhărie pe o stradă din Dej! Agresorii sunt doi tineri de 18 şi 16 ani

Gherleanul - Oct 17, 2018

Polițiștii din Dej au identificat și depistat doi tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării. O persoană a fost reținută pentru…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | A fost asfaltat drumul judeţean Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu

Gherleanul - Oct 17, 2018

Au fost asfaltaţi cei peste 10 km ai drumului județean DJ 161 Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu, lucrare…

Actualitate, Sport
shares0 views
Actualitate, Sport
shares0 views

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger vine la Cluj! Când îl poţi vedea

Gherleanul - Oct 17, 2018

Cupa Mondiala de Culturism si Fitness va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 20-25 noiembrie, iar actorul…