Regele romilor a încetat din viaţă

Aug 18, 2013
1 Comments

Florin Cioabă a murit, dumincă dimineaţă, într-un spital din Antalya –  Akdeniz Üniversitesi din Antalya. În ceea ce priveşte ora la care regele romilor a decedat, informaţiile sunt diferite – unii sunţin că acesta ar fi murit la ora 9:30, alţii că drama s-ar fi înt’mplat la 11:10.

Deşi veştile despre starea lui de sănătate erau din ce în ce mai bune, iată că regele autoproclamat al romilor, a încetat din viaţă. Informaţia a fost confirmată de rudele acestuia.

Aflat la o clinică din Turcia, el a fost deconectat de la aparate. Vestea dispariţiei lui Florin Cioabă a îndurerat întreaga comunitate a romilor şi l-a luat prin surprindere pe renumitul politician şi artist Mădălin Voicu, care a fost marcat profund de tragedie.

“Suntem într-o mare suferinţă”, a spus Mădălin Voicu.

Trupul neînsufleţit al regelui romilor Florin Cioabă ar putea fi repatriat astăzi. Ministrul de Externe acordă sprijin pentru repatriere. El va fi adus în ţară cu un avion privat.

Florin Cioabă s-a născut pe 17 noiembrie 1954 şi avea 59 de ani.

În ultima perioadă de timp, el suferise mai multe atacuri de cord.

El a suferit un infarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia. A fost în stare gravă timp de mai multe zile.

El a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor şi a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei. Acolo, medicii i-au montat, vineri seară, un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge, scrie www.libertatea.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Maşină furată dintr-o benzinărie din Cluj! Hoţul a fost prins în 10 minute de poliţişti

Gherleanul - Apr 24, 2019

În scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii clujeni au depistat și identificat în trafic un bărbat bănuit de sustragerea…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Ioan Neselean găsit incompatibil de ANI în perioada în care a fost viceprimar

Gherleanul - Apr 23, 2019

Agenția Națională de Integritate a constatat că Ioan Neselean a fost în stare de incompatibilitate pentru trei ani în mandatul…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Copil lovit de o mașină în centrul Clujului

Gherleanul - Apr 23, 2019

Un copil de 12 ani a fost lovit de o mașină, marți dimineața, pe strada Moților din Cluj-Napoca, în timp…

One Response

Leave a Comment

Your email address will not be published.