Şefi ai firmelor de transport din Gherla, mulţumim că vă gândiţi la siguranţa noastră!

Feb 02, 2014
1 Comments

Problema mijloacelor de tranport pe traseul Gherla – Cluj-Napoca şi retur, a fost ameliorată. De la mijlocul acestei luni au fost introduse microbuze suplimentare în timpul zilei.

La începutul lunii noiembrie, pe Gherleanul.ro a apărut un articol pe tema înghesuielii din microbuze la orele de vârf, care a stârnit unele controverse. Adevărul era, ca mulţi gherleni erau nevoiţi să se înghesuie şi să stea în picioare de fiecare dată când călătoreau pe traseul menţionat. De aici până la o tragedie nu era un pas foarte mare.

Ca să vedem dacă problema a fost rezolvată sau, cel puţin, ameloriată am călătorit cu microbuzele pe direcţia Gherla – Cluj-Napoca şi Cluj-Napoca – Gherla, la orele de vârf, pentru a afla dacă şoferii acceptă mai mulţi pasageri decât limita admisă.

Din fericire, angajaţii firmelor de transport nu îi mai înghesuie pe pasageri ca şi înainte şi le recomandă politicos să aştepte următorul microbuz, care pleacă în 20 de minute. Mai exista, însă, şi unele mici excepţii. Ideea este ca problema a fost cât de cât ameliorată.

Se poate să nu realizăm în momentul de fată cât de periculos este să călătoreşti stând în picioare. În cazul unui accident, chiar şi minor, vieţi omeneşti ar putea pieri. Probabil, persoanele care deţin firmele de transport care tranzitează acest traseu au înţeles că siguranţa călătorilor este mai presus de toate. Sau poate nu. Însă, faptul că au suplimentat cursele îi ajută pe gherleni să călătorească în siguranţă. Oricum, în final venitul acestor firme este mai mare.

sardele microbuze Gherla Cluj-Napoca

Stiri care te-ar putea interesa

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Aluniş, fără permis de conducere, prins la volan

Admin - Jul 03, 2020

La data de 2 iulie, în jurul orei 17.40, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Accident în Iclod! O femeie a fost rănită (FOTO)

Admin - Jul 03, 2020

Un accident rutier a avut loc, în această după-masă, pe DN1C intre Livada şi Iclod. "O autospecială cu modul de…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

VIDEO | Accident grav produs pe Autostrada A3! Două persoane au murit

Admin - Jul 03, 2020

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul nopții ca urmare…