Şefi ai firmelor de transport din Gherla, mulţumim că vă gândiţi la siguranţa noastră!

Feb 02, 2014
1 Comments

Problema mijloacelor de tranport pe traseul Gherla – Cluj-Napoca şi retur, a fost ameliorată. De la mijlocul acestei luni au fost introduse microbuze suplimentare în timpul zilei.

La începutul lunii noiembrie, pe Gherleanul.ro a apărut un articol pe tema înghesuielii din microbuze la orele de vârf, care a stârnit unele controverse. Adevărul era, ca mulţi gherleni erau nevoiţi să se înghesuie şi să stea în picioare de fiecare dată când călătoreau pe traseul menţionat. De aici până la o tragedie nu era un pas foarte mare.

Ca să vedem dacă problema a fost rezolvată sau, cel puţin, ameloriată am călătorit cu microbuzele pe direcţia Gherla – Cluj-Napoca şi Cluj-Napoca – Gherla, la orele de vârf, pentru a afla dacă şoferii acceptă mai mulţi pasageri decât limita admisă.

Din fericire, angajaţii firmelor de transport nu îi mai înghesuie pe pasageri ca şi înainte şi le recomandă politicos să aştepte următorul microbuz, care pleacă în 20 de minute. Mai exista, însă, şi unele mici excepţii. Ideea este ca problema a fost cât de cât ameliorată.

Se poate să nu realizăm în momentul de fată cât de periculos este să călătoreşti stând în picioare. În cazul unui accident, chiar şi minor, vieţi omeneşti ar putea pieri. Probabil, persoanele care deţin firmele de transport care tranzitează acest traseu au înţeles că siguranţa călătorilor este mai presus de toate. Sau poate nu. Însă, faptul că au suplimentat cursele îi ajută pe gherleni să călătorească în siguranţă. Oricum, în final venitul acestor firme este mai mare.

sardele microbuze Gherla Cluj-Napoca

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Au demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca (FOTO)

Admin - Jul 23, 2021

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca. Anterior acestei operațiuni a fost…

Actualitate, Social
shares0 views
Actualitate, Social
shares0 views

Bobâlna își face brand de comună

Admin - Jul 23, 2021

Din dorința de a dezvolta spiritul antreprenorial din mediul rural, membrii din Cluj ai Romanian Business Leaders (RBL) au pus…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Accident rutier grav în Jucu! O femeie a murit după impactul dintre o maşină şi un TIR (FOTO)

Admin - Jul 22, 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 1C Cluj-Napoca – Gherla,…