Sistare alimentare gaze naturale pe mai multe străzi din Gherla

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 15 mai, începând cu ora 10.00, pe străzile Liviu Rebreanu (parţial, de la nr.10 la nr.39),Victoriei (parţial, de la nr. 9 la nr.13), Plugarilor (imobilele cu nr. pare), Aleea Brazilor (integral) din Gherla.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulțumește consumatorilor pentru înțelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Se caută voluntari pentru festivalul Electric Castle

Gherleanul - Feb 25, 2020

Pentru toți cei care line-up-ul verii perfecte conține muzică, distracție și șansa de a face parte din echipa celui mai…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Închis la Gherla: un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru că a condus beat şi fără permis

Gherleanul - Feb 25, 2020

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Dej – Secția 5 Poliție Rurală au identificat ieri un bărbat de 35 de ani,…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

DEJ: Bărbat sedus pe Facebook de o tânără! A fost adormit şi jefuit de aceasta în propria casă

Gherleanul - Feb 25, 2020

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore o femeie cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data…

Leave a Comment

Your email address will not be published.