Şofer depistat pe Autostrada Transilvania cu 212 km/h

 

Un bărbat de cetăţenie maghiară a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe A3, cu viteza de 212 de km/h.

Reamintim faptul că, Poliţia Română coordonează, la nivel naţional, o acţiune de prevenire şi combatere a excesului de viteză. Acţiunea se înscrie în calendarul campaniei preventive „SPEED”, desfăşurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL.

Astăzi, 24 august, la ora 12.27, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat de 24 de ani, cetăţean maghiar, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar pe Autostrada Transilvania (A3), la km. 15, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 212 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!

 

 depistat baut la volan dej

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat din Mica prins băut la volan în Nireş

Gherleanul - Apr 25, 2019

La data de 24 aprilie, un bărbat de 54 ani, din comuna Mica, județul Cluj, a fost depistat de polițiștii…

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

Acţiune de informare şi prevenire desfăşurată de poliţişti la Unitatea Militară 01511 Dej

Gherleanul - Apr 25, 2019

Poliţiştii Biroului Rutier Dej au desfăşurat ieri o activitate de informare şi prevenire a accidentelor rutiere cu cadrele militare din…

Social-cultură, Sport
shares0 views
Social-cultură, Sport
shares0 views

Cristi Coroian din Gherla, fostul atacant al lui CFR Cluj, reînvaţă să meargă și să vorbească după atacul cerebral suferit (VIDEO)

Gherleanul - Apr 25, 2019

Pe 22 iulie 2015, fostul atacant de la CFR Cluj și Bistrița, Cristi Coroian, suferea un atac cerebral în timpul…

Leave a Comment

Your email address will not be published.