Şofer depistat pe Autostrada Transilvania cu 212 km/h

 

Un bărbat de cetăţenie maghiară a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe A3, cu viteza de 212 de km/h.

Reamintim faptul că, Poliţia Română coordonează, la nivel naţional, o acţiune de prevenire şi combatere a excesului de viteză. Acţiunea se înscrie în calendarul campaniei preventive „SPEED”, desfăşurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL.

Astăzi, 24 august, la ora 12.27, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat de 24 de ani, cetăţean maghiar, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar pe Autostrada Transilvania (A3), la km. 15, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 212 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!

 

 depistat baut la volan dej

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Divertisment, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Divertisment, Stiri din Judet
shares0 views

A treia zi de Electric Castle a adunat la Bonţida 55.000 de oameni

Gherleanul - Jul 20, 2019

Florence + The Machine, poate cel mai așteptat headliner al acestei ediții a festivalului Electric Castle, a adunat în fața…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca – Cămărașu

Gherleanul - Jul 18, 2019

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe drumul judeţean DJ 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO/VIDEO | Accident cu trei maşini în Jucu! O femeie a fost rănită

Gherleanul - Jul 18, 2019

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, în această dimineaţă, pe DN1C la ieşire…

Leave a Comment

Your email address will not be published.