Târg  de Crăciun la o librărie din Gherla

În ajunul Crăciunului toate unităţile comerciale din municipiul Gherla au iniţiative în domeniul atragerii clienţilor într-un mod cât mai plăcut.

Aşa se întîmplă şi în cazul Librăriei „Galaxia Gutenberg” din centrul oraşului, unde în perioada 1 Decembrie-30 Decembrie 2017 are loc Târgul de Crăciun, tradiţionala manifestare educativă şi culturală de sfârşit de an.

Copiii gherleni sunt invitaţi să participe la această acţiune sărbătorească cu felicitări, globuri, lumânări, coroniţe sau alte decoraţiuni realizate de ei. Clienţii librăriei sunt rugaţi să-i invite pe părinţii, prietenii, fraţii, bunicii şi vecinii să cumpere minunăţiile ieşite din mânuţele tale.

Se poate participa pe grupe, clase, echipe sau individual. Nu există limite de vârstă.  De asemenea, copiii au posibilitatea să formuleze  scrisori către Moşu, cele mai bune lucrări fiind premiate de organizatori, aşa cum se întâmplă an de an şi cu alte ocazii. Librăria „Galaxia Gutenberg” are obiceiul de a organiza periodic  concursuri pe diferite teme, premiate cu cărţi de fiecare dată.

În municipiul Gherla, luni la amiază s-a desfăşurat tradiţionalul Tărg de Crăciun organizat în Piaţa Libertăţii, la care au participat elevii unităţilor de învăţământ din localitate, precum şi membrii Cercului de machete, podoabe şi obiecte decorative               din  cadrul Clubului Copiilor conduşi de profesoara Katona Daniela. Cu această ocazie au fost desfăcute obiecte de artizanat şi decoraţiuni de Crăciun , care au avut mare trecere în rândul cumpărătorilor.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Bărbat beat, prins la volan pe strada Liviu Rebreanu din Gherla

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează un bărbat din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, după ce l-au depistat conducând sub influenţa băuturilor…

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Ţaga | Doi bărbaţi au ajuns în spatele gratiilor după ce au furat un card bancar

Gherleanul - Jul 17, 2018

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi cercetaţi pentru furt calificat, operaţiuni financiare…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Peste 1000 de jandarmi, poliţişti, pompieri din Cluj-Napoca asigură măsurile de siguranţă la festivalul ”Electric Castle”

Gherleanul - Jul 17, 2018

  Cu prilejul desfăşurării festivalului ”Electric Castle”, care va avea loc în zona Castelului ”Banffy” din localitatea Bonţida, jud. Cluj,…