Târg  de Crăciun la o librărie din Gherla

În ajunul Crăciunului toate unităţile comerciale din municipiul Gherla au iniţiative în domeniul atragerii clienţilor într-un mod cât mai plăcut.

Aşa se întîmplă şi în cazul Librăriei „Galaxia Gutenberg” din centrul oraşului, unde în perioada 1 Decembrie-30 Decembrie 2017 are loc Târgul de Crăciun, tradiţionala manifestare educativă şi culturală de sfârşit de an.

Copiii gherleni sunt invitaţi să participe la această acţiune sărbătorească cu felicitări, globuri, lumânări, coroniţe sau alte decoraţiuni realizate de ei. Clienţii librăriei sunt rugaţi să-i invite pe părinţii, prietenii, fraţii, bunicii şi vecinii să cumpere minunăţiile ieşite din mânuţele tale.

Se poate participa pe grupe, clase, echipe sau individual. Nu există limite de vârstă.  De asemenea, copiii au posibilitatea să formuleze  scrisori către Moşu, cele mai bune lucrări fiind premiate de organizatori, aşa cum se întâmplă an de an şi cu alte ocazii. Librăria „Galaxia Gutenberg” are obiceiul de a organiza periodic  concursuri pe diferite teme, premiate cu cărţi de fiecare dată.

În municipiul Gherla, luni la amiază s-a desfăşurat tradiţionalul Tărg de Crăciun organizat în Piaţa Libertăţii, la care au participat elevii unităţilor de învăţământ din localitate, precum şi membrii Cercului de machete, podoabe şi obiecte decorative               din  cadrul Clubului Copiilor conduşi de profesoara Katona Daniela. Cu această ocazie au fost desfăcute obiecte de artizanat şi decoraţiuni de Crăciun , care au avut mare trecere în rândul cumpărătorilor.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tâlhărie pe o stradă din Dej! Agresorii sunt doi tineri de 18 şi 16 ani

Gherleanul - Oct 17, 2018

Polițiștii din Dej au identificat și depistat doi tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării. O persoană a fost reținută pentru…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | A fost asfaltat drumul judeţean Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu

Gherleanul - Oct 17, 2018

Au fost asfaltaţi cei peste 10 km ai drumului județean DJ 161 Dăbâca – Pâglişa – Dârja – Panticeu, lucrare…

Actualitate, Sport
shares0 views
Actualitate, Sport
shares0 views

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger vine la Cluj! Când îl poţi vedea

Gherleanul - Oct 17, 2018

Cupa Mondiala de Culturism si Fitness va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 20-25 noiembrie, iar actorul…