Târg  de Crăciun la o librărie din Gherla

În ajunul Crăciunului toate unităţile comerciale din municipiul Gherla au iniţiative în domeniul atragerii clienţilor într-un mod cât mai plăcut.

Aşa se întîmplă şi în cazul Librăriei „Galaxia Gutenberg” din centrul oraşului, unde în perioada 1 Decembrie-30 Decembrie 2017 are loc Târgul de Crăciun, tradiţionala manifestare educativă şi culturală de sfârşit de an.

Copiii gherleni sunt invitaţi să participe la această acţiune sărbătorească cu felicitări, globuri, lumânări, coroniţe sau alte decoraţiuni realizate de ei. Clienţii librăriei sunt rugaţi să-i invite pe părinţii, prietenii, fraţii, bunicii şi vecinii să cumpere minunăţiile ieşite din mânuţele tale.

Se poate participa pe grupe, clase, echipe sau individual. Nu există limite de vârstă.  De asemenea, copiii au posibilitatea să formuleze  scrisori către Moşu, cele mai bune lucrări fiind premiate de organizatori, aşa cum se întâmplă an de an şi cu alte ocazii. Librăria „Galaxia Gutenberg” are obiceiul de a organiza periodic  concursuri pe diferite teme, premiate cu cărţi de fiecare dată.

În municipiul Gherla, luni la amiază s-a desfăşurat tradiţionalul Tărg de Crăciun organizat în Piaţa Libertăţii, la care au participat elevii unităţilor de învăţământ din localitate, precum şi membrii Cercului de machete, podoabe şi obiecte decorative               din  cadrul Clubului Copiilor conduşi de profesoara Katona Daniela. Cu această ocazie au fost desfăcute obiecte de artizanat şi decoraţiuni de Crăciun , care au avut mare trecere în rândul cumpărătorilor.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

SIC | La 21 de ani a fost prins de poliţişti la volan, deşi nu deţine permis de conducere

Adrian Loghin - Apr 20, 2018

Poliţişti din cadrul Secției 7 Poliţie Rurală Gherla - Postul de Poliţie Comunal Sic au depistat în trafic un tânăr…

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

Poliţiştii din Gherla încearcă să prevină traficul şi consumul de droguri în liceele “Petru Maior” şi “Ana Ipătescu” (FOTO)

Adrian Loghin - Apr 20, 2018

Poliţia municipiului Gherla în colaborare cu specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj…

Social-cultură
shares0 views
Social-cultură
shares0 views

Sărbătoare la Dej: Ziua Forţelor Terestre

Adrian Loghin - Apr 19, 2018

În fiecare an, la 23 aprilie se sărbătoreşte „ZIUA FORŢELOR TERESTRE”, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare…