Târg  de Crăciun la o librărie din Gherla

În ajunul Crăciunului toate unităţile comerciale din municipiul Gherla au iniţiative în domeniul atragerii clienţilor într-un mod cât mai plăcut.

Aşa se întîmplă şi în cazul Librăriei „Galaxia Gutenberg” din centrul oraşului, unde în perioada 1 Decembrie-30 Decembrie 2017 are loc Târgul de Crăciun, tradiţionala manifestare educativă şi culturală de sfârşit de an.

Copiii gherleni sunt invitaţi să participe la această acţiune sărbătorească cu felicitări, globuri, lumânări, coroniţe sau alte decoraţiuni realizate de ei. Clienţii librăriei sunt rugaţi să-i invite pe părinţii, prietenii, fraţii, bunicii şi vecinii să cumpere minunăţiile ieşite din mânuţele tale.

Se poate participa pe grupe, clase, echipe sau individual. Nu există limite de vârstă.  De asemenea, copiii au posibilitatea să formuleze  scrisori către Moşu, cele mai bune lucrări fiind premiate de organizatori, aşa cum se întâmplă an de an şi cu alte ocazii. Librăria „Galaxia Gutenberg” are obiceiul de a organiza periodic  concursuri pe diferite teme, premiate cu cărţi de fiecare dată.

În municipiul Gherla, luni la amiază s-a desfăşurat tradiţionalul Tărg de Crăciun organizat în Piaţa Libertăţii, la care au participat elevii unităţilor de învăţământ din localitate, precum şi membrii Cercului de machete, podoabe şi obiecte decorative               din  cadrul Clubului Copiilor conduşi de profesoara Katona Daniela. Cu această ocazie au fost desfăcute obiecte de artizanat şi decoraţiuni de Crăciun , care au avut mare trecere în rândul cumpărătorilor.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat arestat pentru şantaj şi camătă

Gherleanul - Jan 23, 2019

Polițiștii de investigații criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și camătă,…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Pompier rămas încarcerat după ce autospeciala cu care se deplasa la un accident s-a izbit de un TIR

Gherleanul - Jan 23, 2019

O autospecială de pompieri care mergea la un accident rutier produs în judeţul Cluj s-a izbit de un TIR, iar un…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat din Dej încarcerat la Gherla! Acesta a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Gherleanul - Jan 22, 2019

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția municipiului Dej au pus în aplicare un mandat de executare a unei…