Târg  de Crăciun la o librărie din Gherla

În ajunul Crăciunului toate unităţile comerciale din municipiul Gherla au iniţiative în domeniul atragerii clienţilor într-un mod cât mai plăcut.

Aşa se întîmplă şi în cazul Librăriei „Galaxia Gutenberg” din centrul oraşului, unde în perioada 1 Decembrie-30 Decembrie 2017 are loc Târgul de Crăciun, tradiţionala manifestare educativă şi culturală de sfârşit de an.

Copiii gherleni sunt invitaţi să participe la această acţiune sărbătorească cu felicitări, globuri, lumânări, coroniţe sau alte decoraţiuni realizate de ei. Clienţii librăriei sunt rugaţi să-i invite pe părinţii, prietenii, fraţii, bunicii şi vecinii să cumpere minunăţiile ieşite din mânuţele tale.

Se poate participa pe grupe, clase, echipe sau individual. Nu există limite de vârstă.  De asemenea, copiii au posibilitatea să formuleze  scrisori către Moşu, cele mai bune lucrări fiind premiate de organizatori, aşa cum se întâmplă an de an şi cu alte ocazii. Librăria „Galaxia Gutenberg” are obiceiul de a organiza periodic  concursuri pe diferite teme, premiate cu cărţi de fiecare dată.

În municipiul Gherla, luni la amiază s-a desfăşurat tradiţionalul Tărg de Crăciun organizat în Piaţa Libertăţii, la care au participat elevii unităţilor de învăţământ din localitate, precum şi membrii Cercului de machete, podoabe şi obiecte decorative               din  cadrul Clubului Copiilor conduşi de profesoara Katona Daniela. Cu această ocazie au fost desfăcute obiecte de artizanat şi decoraţiuni de Crăciun , care au avut mare trecere în rândul cumpărătorilor.

 

Szekely Csaba

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Ziua Unirii va fi marcată la Gherla printr-o serie de manifestări

Adrian Loghin - Jan 22, 2018

Miercuri, 24 ianuarie, ora 17,00 la Casa Municipală de Cultură Gherla va avea loc spectacolul festiv „Ziua Unirii”. Cu această…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

37 de utilaje de deszăpezire acţionează, la această oră, pe drumurile din judeţul Cluj

Adrian Loghin - Jan 22, 2018

In cursul dimineţii de luni, 22 ianuarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier,…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Protest în Cluj. Mii de persoane protestează împotriva PSD şi ALDE (VIDEO)

Adrian Loghin - Jan 20, 2018

Aproximativ 4000 de persoane protestează, în această seară, în Cluj-Napoca împotriva PSD şi ALDE şi a măsurilor pe care politicienii celor…